Acasă » Știri » Mesaj sfâșietor transmis de părinții concurentului „Românii au talent”, care s-a sinucis în urmă cu trei luni: „Cătălin a fost un copil fericit, care…”

Mesaj sfâșietor transmis de părinții concurentului „Românii au talent”, care s-a sinucis în urmă cu trei luni: „Cătălin a fost un copil fericit, care…”

De: Elena Nica 27/06/2020 | 15:27

Mama concurentului de la „Românii au talent”, Cătălin Caragea, care a fost găsit fără suflare în locuința acestuia din Chișinău, face mărturisiri dureroase despre regretatul cântăreț.

Cătălin Caragea solistul trupei 7Klase, și-a pus capăt zilelor în luna martie, la vârsta de 22 de ani, lăsând în urma lui multă durere. Potrivit prietenilor lui, tânărul ar fi suferit de depresie și, într-un moment de inconștiență, ar fi recurs la gestul necugetat de a-și pune capăt zilelor.

(CITEȘTE ȘI: Elena Băsescu și-a făcut o nouă intervenție estetică! Fiica fostului președinte al României seamănă tot mai mult cu Brigitte Pastramă)

Artistul a fost condus pe ultimul drum fără cei care i-au dat viață. Familia lui fiind blocată peste hotare, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Au trecut 3 luni de când nu mai ești cu noi…3 luni cumplite de chin și suferință…

Regretăm că, în perioada în care am fost nevoiți să acceptăm trecerea subită în neființă a copilului nostru, Cătălin Caragea, s-au facut multe speculații la acest subiect. Pierderea copilului, pentru un părinte este un proces chinuitor, insuportabil atât fizic, cât și moral, prin care nu dorim nimănui, dar absolut nimănui să treacă…

Or voi, ziariștii, trebuie să Vă documentați sursele!

Avem viziunea noastră cu privire la cele întâmplate, pentru că discutam permanent cu Cătălin, în fiecare zi, însă în amintirea copilului nostru, preferăm să ne abținem de la dezvăluiri publice.”, a transmis mama lui Cătălin Caragea.

„Am fost o familie obișnuită”

„Totuși, reiterăm că Cătălin a fost un copil fericit, care a crescut alături de mama și surioara lui până la vârsta de 22 de ani, când împreuna am decis să-și înceapă viața independentă.

I-am descoperit talentul încă de mic copil, iar la vârsta de 5 anișori cânta, deja cu multă ardoare de pe scena ”Palatului de cultură” din localitatea Malcoci, r-l Ialoveni.Îi plăcea foarte mult să cânte şi participa la grădiniță, apoi la şcoală la toate concursurile muzicale şi serbări..Cânta de dimineață până în seara, peste tot…și asta îl făcea fericit…De mic,deja ințelegea, ca muzica este totul pentru el.

Am fost o familie obișnuită de intelectuali (pedagogi), cu credință în Dumnezeu. Ca multe alte zeci de mii de familii din Moldova, ne confruntam, la început,cu probleme financiare. Astfel, tatăl lui Cătălin a fost nevoit, cu 20 de ani în urmă, să plece în străinătate pentru a susține familia financiar, inclusiv pentru ca copiii să se dezvolte multilateral.Şi desigur, copiii au fost crescuți şi educați mai mult de mine,adica de mama,cu multă atenție, dragoste şi responsabitate.Cătălin, fiind şi primul nepoțel la bunei,era foarte iubit de ei,astfel in zilele libere şi la sărbători petreceam timpul  împreună cu ei.

Din păcate, la fel ca pe alte mii de familii, distanța și timpul ne-au înstrăinat pe mine şi soț. Însă, am fost onești unul față de altul și ceva timp în urmă am divorțat menținând, până în prezent, o relație normală și matură. Astfel, copiii nu au fost tare afectați de aceasta despărțire, deoarece erau obişnuiți sa-și vadă tatăl rar, şi noi am continuat să locuim în 3 (eu, Cătălin şi Mădălina), la fel ca înainte, în aceeaşi casă, cu aceleaşi condiții în Chişinău.”, a ținut să transmită mama regretatului artist, Aurelia Deliu.

(CITEȘTE ȘI: Brigitte reacționează în scandalul cu fiul și fostul său soț. Bruneta îi avertizează dur: „Sper să nu ajung să mă enerveze, încât să…”)

De asemenea, mama lui Cătălin Caragea a ținut să lămurească oamenii în legătură cu speculațiile conform cărora acesta s-ar fi sinucis. Aurelia Deliu a menționat că fostul concurent de la „Românii au talent” a fost tot timpul o fire sociabilă, căruia nu i-a lipsit iubirea familiei.

„Nu este adevărat, că Cătălin a avut o copilărie nefericită, că a fost lipsit de afecțiune, atenție sau dragoste părintească și că a fost lăsat pe seama bunicilor de mic copil – Cătălin a fost adorat de bunei,dar   crescut sub supravegherea mea, a mamei, fiind una dintre cele mai dragi ființe din viața mea.

-Nu este adevărat, că avea probleme financiare și nu avea surse de existență – nu avea stabilitatea financiară pe care și-o dorea, ca oricare tânăr de vârsta lui, însă l-am ajutat întotdeauna cum am putut mai bine;

– Nu este adevărat că era introvert – era deschis, sociabil și cu simțul umorului;

– Nu este adevărat că era rebel, l-am educat, însă, să fie o persoană demnă, care știa să-și apere poziția/viziunea, de altfel cum sunt şi eu..;

– Nu este adevărat că ”i-am tăiat aripile” – i-am susținut întotdeauna visul, astfel a absolvit două școli muzicale (canto și chitară și pian), or activitatea lui profesională a fost întotdeauna legată de muzică, iar anul acesta și-a propus să intre la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice;

-Nu este adevărat că a fost un adolescent problematic, cu înclinații suicidale. Nu este adevărat!!! A avut o adolescență cu trăsături caracteristice acelei vârste, ca  toți adolescenții.

Toți cei, care l-au cunoscut pe Cătălin știu că toate acestea nu reprezintă adevărul, dar din păcate tac!

(CITEȘTE ȘI: Flick, picanterii despre cum a început relația cu noua iubită, Denisa Hodișan: “Ne apuca 7 dimineața la telefon”)

Prin urmare, rugămintea noastră este să nu se facă, în continuare, însinuări și presupuneri la cele întâmplate pentru, că ele dor. Suntem un popor bun! Nu permiteți curiozității dvs. să prevaleze asupra rațiunii și bunului simț!

Am făcut ce am putut mai bine pentru copiii noștri însă, oricum, suntem plini de remușcări și regrete…Gândul ne este ocupat necontenit cu șiruri de întrebări, fără răspunsuri… Vise spulberate…Nu vom trece niciodată peste această pierdere, sperăm doar, să învățăm să trăim cu ea, deaceea Vă implorăm să nu ne mai tachinați și D-stră!

Susțineți ideile bune, în amintirea lui, și evitați speculațiile. El nu mai este printre noi, ca să se poată apăra…

Vă dorim multă sănătate și aveți grijă cui încredințați copiii!

Cu dor nemărginit de tine, scumpul nostru,

Mămica Aurelia Deliu, tăticul Ion Caragea și surioara Mădălina.”, a încheiat mesajul dureros mama lui Cătălin caragea, fostul concurent de la „Românii au talent”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...