Mesajul emoționant al Andreei Antonescu: ”Locul unde am îndrăznit să visez cu ochii deschiși”

Publicat: 07/09/2020 | 16:05

Andreea Antonescu este în sărbătoare! Cântăreața a împlinit chiar astăzi 38 de ani, a primit un mare buchet de flori de la admiratori chiar pe faleza de la Galați, unde, spune ea, a îndrăznit să viseze cu ochii deschiși când avea doar șase anișori.

CITEȘTE ȘI: LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ EPISODUL ”VAMA VECHE”, ANDREEA ANTONESCU A REVENIT PE LITORAL CU…

Andreea Antonescu este celebră, dar singură, cu multă muncă, și-a clădit o impresionantă carieră artostică. Este nu numai cântăreață, ci și compozitoare și manechin. Anii au trecut repede, era doar o copilă de șase ani când își începea cariera artistică și se visa pe cele mai mari scene din România și nu numai. Visul i s-a împlinit, acum a revenit la acel loc, faleza de pe Dunăre de la Galați, acolo unde s-a născut și și-a trăit mare parte din copilărie.

Înainte de petrecerea care se anunță pentru această seară, Andreea a postat o fotografie pe Facebook în care apare cu un buchet de flori în mână și în dreptul căreia a scris o mică parte din amintiri. Și cu mulțumirile de rigoare către fanii ei. ”Zid… Faleză Galați… locul unde, ca și copil, am îndrăznit să visez pentru prima dată cu ochii deschiși! VOI… cei care mi-ați transformat cele mai îndrăznețe visuri în realitate!!! VĂ MULȚUMESC pentru încredere, pentru susținere, pentru gândurile frumoase și iubirea pe care mi le-ați oferit în toți acești ani!!! VĂ IUBESC!”, este mesajul emoționant al Andreei Antonescu.

Andreea Antonescu are o bogată carieră în spate

Andreea Antonescu a debutat în domeniul muzical de la vârsta de șase ani, când a început să participe și să câștige premii la concursuri și festivaluri de muzică. La 12 ani a lansat primul ei album, „Din vina ta”, cu 10 piese scrise de Adrian Ordean. Deși a avut câteva încercări de afirmare la nivel național, succesul și adorația publicului au venit împreună cu lansarea trupei ANDRÉ, alături de Andreea Bălan. După destrămarea ANDRÉ, Andreea Antonescu a continuat cu o carieră solo, a lansat 3 albume și multe single-uri care au devenit hit-uri.

NU RATA: AȘA CEVA?! ABIA ACUM S-A AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA ANTONESCU NU A DIVORȚAT DE TRAIAN SPAK, DEȘI SE IUBEȘTE CU ȘTEFAN MANOLACHE

Anul 2019 a adus-o pe artistă în atenția publicului. Până la începutul lunii Iunie, Andreea a fost implicată în proiectul DISKOteka, cel mai mare festival european de muzică retro, din organizarea căruia a făcut parte și a cărui imagine a fost. Imediat a urmat anunțul că trupa ANDRÉ se reunește, știre care a uimit și încântat întreaga țară. Luna septembrie a adus alte surprize fanilor și după o pauză de doi ani, Andreea a lansat single-ul „Iubirea Pe Acte” care a venit cu un alt anunț de interes public, divorțul cântăreței.