Mesajul tranșant al lui Carmen Brumă după ce a fost criticată că a făcut publică o poză în chiloți și sutien

Publicat: 13/03/2019 | 15:45

Carmen Brumă a făcut public un mesaj tranșant, după ce a fost criticată pentru o poză postată pe o rețea de socializare, în care apare în chiloți și sutien –  în lenjeria intimă albă, frumoasa vedetă e pur și simplu seducătoare. Fotografia nu a fost însă pe placul tuturor, astfel că unii dintre internauți i-au lăsat mesaje acide.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Carmen Brumă nu vrea să facă nuntă cu Mircea Badea. Ce alte cupluri se iubesc fără acte

Carmen Brumă, mesaj tranșant după ce a fost criticată că a făcut publică o poză în care apare în chiloți și sutien

Seara trecută, Carmen Brumă a făcut publică imaginea de mai jos, realizată în timpul unui pictorial, pe care l-a onorat de curând. Poza postată pe Facebook a fost însoțită de mesajul: “Sunt în urmă cu răspunsurile la mesajele voastre, dar recuperez ?! Și da, mă aștept ca butoiul cu pudoare să se spargă taman aici. pe fb ?!”.

Așa cum a anticipat, unele doamne, domnișoare și chiar domni au criticat-o pentru fotografia sexy pe care a făcut-o publică. Desigur, au fost mai mulți care au complimentat-o și au felicitat-o pentru felul în care arată la 41 de ani. “Și nu poți decât în chiloți să răspunzi”, “Felicitări! Un model de voință și respect de sine. Invidia și chestia cu fotoshop-ul vine de la cei care spun că strugurii sunt acri, nu că nu ajung la ei. ?”, “Alo ?!! Ai luat-o pe armătura de jos? Nu mai poți sta cu haine pe tine?Jalnic….”, “Uite-te și tu ce comentarii poate primi o femeia atât de superbă!!! Numai invidioase și imbecili ?????? Încă un motiv pentru care-mi plac asiaticii =)) LOL”, “Nu văd nimic rușinos sau indecent. Ești frumoasă, dar nu vulgară. Pur și simplu: superbă” sunt cinci dintre numeroasele comentarii primite pe Facebook de vedetă.

Astăzi, iubita lui Mircea Badea a răbufnit pe pagina sa de Instagram. “Am pus poza asta pe Fb și ce să vezi, măi nene! Numai vestale vexate de atâta nuditate taman pe pagina mea de contabilă, cunoscută publicului larg pentru rigoarea cu care promovez acoperirea organismului! Fac experimentul și pe Instagram ? @ghidulmiresei #picofday #lingerie #body #nokidding”, a scris Carmen Brumă pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și...