Andreea Bălan operată din nou vineri seara! Ce i-au descoperit medicii: „Acum ma lupt cu durerea”

Publicat: 23/03/2019 | 05:20

După ce a fost operată de urgență, Andreea Bălan a transmis un mesaj de pe patul de spital. 

Medicii de la o clinică privată au descoperit hematoame care s-au format după operația de cezariană a Andreei Bălan. Artista a mai fost internată și operată în urmă cu o săptămână, după naștere, iar aceasta este a treia intervenție pe care a făcut-o. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, PRIMUL INTERVIU DUPĂ CE ANDREEA BĂLAN A FĂCUT STOP-CARDIAC. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT)

De pe patul de spital, Andreea Bălan le-a transmis un mesaj fanilor ei și a publicat o fotografie cu ea.

”M-am trezit, sunt ok si sunt atent supravegheata si monitorizata. 
Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate hematoamele.
Acum ma “lupt” cu durerea fizica deoarece aceasta operatie ma doare cat celelalte 2 la un loc 😔
Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si de incurajare. Ma ajuta mult…”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de socializare.

Andreea Bălan a avut embolie amniotică

Intervenția  a fost una de succes, cu toate că artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE LA ACCES DIRECT: ”MI-AU PUS FETIȚA LA OBRAZ, AM PUPAT-O…”)

”Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Dacă nu interveneau pentru mine puteam să mor. M-au intubat timp de două zile. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador pentru că au făcut o comisie. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și doctorul spitalului, domnul Hergheligiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită.

George era complet panicat, pentru că a urmărit toată nașterea. A ieșit asistenta, i-a arătat copilul, i-a spus . L-au luat de acolo, el și-a dat seama că e ceva în neregulă. A durat câteva ore, la un moment dat au venit 3 doctori și i-au explicat că situația e gravă. A stat cu frică până azi-dimineață. Mie mi s-a spus că am și pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai ținut minte nimic, m-am trezit abia aseară și am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atât de puternică. 

E mititică și cuminte (n.r.- Clara Maria) și drăguță și de-abia aștept să mergem acasă să i-o arăt Elei. Se poate întâmpla și la nașteri naturale, nu numai la cezariană. E vorba de rupturile tale uterine. Mai stau 2-3 zile în spital. Voi putea să dansez peste o lună-jumate două, ca la cealaltă naștere. Domnul Hergheligiu a venit de acasă repede, în 10 minute. Și bineînțeles Dumnezeu a ajutat. Cred foarte mult în energiile doctorilor, au făcut tot posibilul să mă salveze. S-a speriat foarte tare George, ne iubim foarte mult și normal că nu vrea să pățesc ceva. Astăzi s-a liniștit total. E totul bine când se termină cu bine”, a declarat Andreea Bălan la Antena 3.

Citește și...