Mihaela Rădulescu a încins mințile bărbaților! Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază de-a dreptul demențială!

Publicat: 11/06/2018 | 13:53

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai atrăgătoare vedete din showbiz-ul românesc.(Console si accesorii gaming) Cu toate că este trecută de prima tinerețe, Mihaela Rădulescu știe cum să capteze atenția publicului cu tot felul de poze incendiare.(CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A LUI IRI A „ÎNFIAT-O” PE IRINUCA!)

 

Recent, Mihaela Rădulescu a postat pe contul ei de pe o rețea de socialiazare o fotografie extrem de hot ce a pus pe jat întreaga suflare a reprezentanților sexului tare.(Cele mai bune oferte laptopuri) Diva s-a lăsat fotografiată în timpul unei plimbări cu barca. În poza cu pricina, Mihaela Rădulescu apare îmbrăcată într-un costum de baie ce-i pune în evidență formele bine definite, dar și bustul extrem de generos pe care-l deține.(NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL FOTBALIST S-A COMBINAT CU AMANTA: „ESTE O PĂPUȘICĂ!”)

 

 A scăpat de kilogramele acumulate în 6 luni

Mihaela Rădulescu n-a stat pe gânduri când a văzut cât de mult s-a îngrășat. Vedeta a adoptat un stil de viață sănătos, cu mâncare sănătoasă și mult sport. Mi-am revenit la forma inițială după vreo 6 luni, timp în care am și alăptat. Nu e o misiune imposibilă și nici nu trebuie făcută cu disperare, ci cu multă răbdare și consecvență. Ideal ar fi fost să nu ajung dublă cât am fost gravidă, dar am pierdut controlul. Și mi-am învățat lecția. Nu se va mai repeta.”, a mai declarat Mihaela Rădulescu pentru libertatea.ro.