Mihai Gâdea, surpriză în public pentru soția lui după ce i-a făcut o petrecere frumoasă fiicei sale, Maisha Karina, cu ocazia majoratului

Publicat: 20/08/2020 | 16:32

Sărbătoare după sărbătoare în familia lui Mihai Gâdea! La câteva zile după ce i-a organizat petrecerea pentru majoratul fiicei sale, Maisha Karina, prezentatorul TV i-a făcut câteva surprize și soției sale. Gestul său nu a trecut neobservat de apropiați și fani.

Citește și: Mihai Gâdea, reacție acidă la adresa Andreei Esca: “A lipsit o singură întrebare din interviul ei. E ceva de rușine, în zilele noastre…”

Mihai Gâdea, surpriză în public pentru soția lui, Agatha Kundri

Agatha Kundri Gâdea a împlinit 39 de ani ieri, iar soțul ei a răsfățat-o cu daruri scumpe. În plus, realizatorul de la Antena 3 “a sărbătorit-o” pe femeia iubită și pe Instagram Stories, unde a publicat o poză de album pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului. Imaginea a fost însoțită de următorul mesaj: “Happy birthday (n.r.: La mulți ani)”. Fiica sărbătoritei a publicat și ea câteva fotografii de colecție cu aceasta, dar a preferat să își exprime dragostea în privat, nu pe rețelele de socializare.

Nu rata: Detalii incredibile! Mihai Gâdea pierde bani în fiecare zi. Afacerea soției sale s-a prăbușit

Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea, a împlinit ieri o frumoasă vârstă și a fost sărbătorită de câteva rude și prieteni apropiați © Instagram
Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea, a împlinit ieri o frumoasă vârstă și a fost sărbătorită de câteva rude și prieteni apropiați © Instagram

Află și: Selly, ofertă total neașteptată din partea lui Mihai Gâdea! Ce i-a propus și cum a reacționat vloggerul

Fiica lui Mihai Gâdea, tort spectaculos la petrecerea majoratului

Maisha Karina Gâdea a împlinit zilele trecute 18 ani, iar familia i-a organizat o petrecere pe care o va ține minte o viață întreagă. Tatăl ei a publicat două fotografii în care apar împreună, iar la descrierea lor a așternut câteva gânduri emoționante: “18 ani! La mulți ani, Dragostea mea!❤️”. Fiica lui Mihai Gâdea are un canal de YouTube unde încarcă diferite cover-uri.

În 2016, Karina Maisha a filmat un videoclip în Poiana Brașov ,unde a interpretat piesa “Somewhere only we know”, lansată de trupa Keane, relatează viva.ro. Succesul nu s-a lăsat așteptat; fiica lui Mihai Gâdea a fost lăudată pentru interpretarea plină de sensibilitate. Ulterior, tânăra a mai înregistrat două coveruri: “Ordinary world” și “Somewhere only we know”, iar planurile ei nu se opresc aici.