Mihai Trăistariu, mărturii despre cea mai rușinoasă situație intimă: “În clasa a VIII-a, m-am… pe mine”

Publicat: 21/01/2020 | 16:00

Mihai Trăistariu și-a șocat apropiații și fanii cu cea mai recentă postare făcută publică pe rețelele de socializare. Excentricul cântăreț a povestit una dintre cele mai rușinoase situații intime în care s-a aflat în perioada adolescenței. Pe lângă aceasta, el a dezvăluit și câteva experiențe haioase trăite pe vremea când mergea la școală. 

Mihai Trăistariu, mărturii despre cea mai rușinoasă situație intimă

În ultimii ani, Mihai Trăistariu a uimit cu ipostazele în care s-a fotografiat în timp ce avea doar lenjerie intimă pe el, dar și cu mesajele intime pe care le-a primit de la doamne și domnișoare… iar în urmă cu câteva ore, el și-a dorit din nou să iasă în evidență! De data aceasta, artistul a așternut pe Internet cinci situații neplăcute din timpul școlii și tot atâtea bune. Experiența rea trăită în clasa a VIII-a i-a oripilat pe mulți dintre cei care au citit mărturiile cunoscutului cântăreț.

“Mini interviu (eu cu mine)… Cinci RELE din timpul școlii…

1. Eram prin gimnaziu. Când primeam scrisori de la prieteni de departe, din țară, prin poștă … le corectam cu roșu și le trimiteam înapoi.
2. Am fost tocilar convins. Într-a VIII-a am învățat pentru examen … toate cele 8 comentarii PE DE ROST. Cuvânt cu cuvânt. Într-a XII-a, pentru BAC, am învățat primele 10 comentarii pe de rost… din totalul de 107, după care am abandonat ideea. Și am început, DE NEVOIE, să învăț logic. La oral am luat 10.
3. În liceu, nu mi-a plăcut Istoria și Chimia. Drept pentru care am copiat la greu. Ca să nu-mi stric media. Tocilaru’… tot tocilar.
4. Într-a IV-a am cerut-o în căsătorie pe colega mea. Monica o chema. I-am trimis un bilet printre rânduri, de la coleg la coleg … Biletul n-a mai ajuns la Mona. Tovarășa învățătoare l-a citit în fața clasei: «Mona, vrei să te căsătorești cu mine? Câți copii vrei să avem? Tu mă iubești… că eu te iubesc?» Mona a început să plângă de rușine iar pe mine m-au tuns zero. Aveam 10 ani.
5. În clasa a VIII-a, terorizat și înspăimântat de profa de franceză ( Florea o chema 🤣🤣🤣 ) am facut caca pe mine și am stat toată ora așa”, a scris Mihai Trăistariu pe contul lui oficial de Facebook, dar și pe Instagram.

Citește și: Mihai Trăistariu și-a pierdut virginitatea cu o fată fără mâini. Ce i-a făcut e neașteptat

Mama lui Mihai Trăistariu și-a dorit ca el să devină procuror

“Cinci BUNE din timpul școlii…

1. Am apărut de nenumărate ori în Gazeta matematică (nu știu dacă mai există azi) cu probleme «inventate» de mine. O problemă de-ale mea cu LOCURI GEOMETRICE a ajuns subiect de examen național.

2. Jocul meu preferat din copilărie era… «de-a profesorul și elevii». Puneam note vecinilor, aveam catalog, îi ascultam, le dădeam teme pentru acasă și le dădeam la final, ca premii… cărți din Biblioteca familiei. Iată unde dispăreau în ceață… 10-12 cărți pe an, din biblioteca noastră. 

3. Până în clasa a VIII-a nu am înjurat niciodată și nu am pronunțat vreun cuvânt vulgar. În clasa a IX-a, încă din primele zile … noii mei colegi, ca să mă integreze, mă învățau să pronunț cele mai mari prostii din lume și radeau cate 3 zile de asta. 

4. Am păstrat și azi toate cărțile primite la Premiul I, la sfârșit de an. Coronițele … s-au ofilit și le-am aruncat.
5. Am intrat cu 10 la mate la liceu. Și am ieșit tot cu 10. Am făcut 3 facultăți și am reușit să iau bursă de merit la toate 3 : informatica, matematica și actoria.

BONUS: Maică-mea voia să mă fac procuror. Eu voiam prof de mate. În final, a ieșit… Mihai Trăistariu. Vă pup. O seară faină. ( Mă plictiseam și mi-a venit să scriu polologhia asta) Am tot zis că-ntr-o zi o să scriu o carte. Cum numai eu știu să povestesc… P. S. : Dacă mai știi pe cineva care a luat 10 la oral… dă-i tag”, și-a încheiat artistul postarea făcută pe rețelele de socializare.

Citește și...