Miliardarul dator vândut la stat a chefuit de Revelion ca baștanii cu un bancher celebru (ex-CEO BCR și First Bank) + soția candidată la Președinție!

Publicat: 03/01/2020 | 22:49

Hotelul Internațional din Sinaia a găzduit, de Revelion, multe VIP-uri, de la oameni de afaceri și vedete, până la politicieni. Un grup a atras, însă, de departe, atenția. Cel format din Dominic Bruynseels, ex-președinte executiv al First Bank, și Ioan Niculae, deținătorul grupului de firme InterAgro și, în același timp, ”fratele” din fotbal al lui Gigi Becali. Cei doi sunt, clar, legați printr-o strânsă prietenie. Milionarii nu au venit singuri la petrecere, ci alături de partenerele lor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la cheful imperial la care au participat cu toții în noaptea trecerii dintre ani.

Deși are datorii importante la furnizori, Ioan Niculae este un om de afaceri care adoră luxul și, totodată, anturajele selecte. Miliardarul dator vândut la stat a chefuit de Revelion ca baștanii, alături de Dominic Bruynseels, un bancher celebru (ex-CEO BCR și First Bank), și de soția acestuia, Ramona Ioana, candidat, anul trecut, la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste. Grupul s-a așezat la o masă unde au mai luat loc și alte persoane. S-a băut vin de calitate, atmofera fiind deosebit de caldă.

(VEZI AICI: TOTUL DESPRE SUPER-POVESTEA DE IUBIRE DINTRE FRUMOASA CANDIDATĂ LA PREȘEDINȚIE, RAMONA IOANA BRUYNSEELS & UN BANCHER DE TALIE MONDIALĂ)

Super-distracție cu băuturi fine și bucate alese

S-a glumit și s-a ciocnit toată noaptea. Bucatele au fost, la rândul lor, alese. Soții Bruynseels, Ioan Niculae și partenera sa au demonstrat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că au gusturi rafinate. Boss-ul InterAgro s-a așezat lângă fostul CEO al First Bank, special pentru a purta, probabil, în liniște, discuții despre afaceri și proiecte de viitor. În tot acest timp, sexy-candidata la Președinția României s-a întreținut cu doamna alături de care s-a prezentat patronul Astrei Giurgiu la Hotel Internațional din stațiunea Sinaia.

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cei patru s-au simțit perfect și nu vor uita, prea curând, petrecerea la care au luat parte. Mai ales că ospătarii au fost tot timpul cu ochii în patru și s-au asigurat că respectivilor clienți nu le lipsește nimic. Ramona și Dominic Bruynseels au impresionat inclusiv prin eleganță la “Revelionul bogătașilor”.

Nici Ioan Niculae și partenera nu s-au lăsat mai prejos și, la rândul lor, s-au prezentat la hotel cu ținute de nota 10. Petrecerea a luat sfârșit pe 1 ianuarie, spre dimineață, când grupul s-a retras spre binemeritata odihnă.

Soții Bruynseels, petrecere de lux la Sinaia alături de Ioan Niculae și partenera acestuia

(CITEȘTE ȘI: E UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI, DAR… BANCA SCOATE LA VÂNZARE FOSTA FABRICĂ DE ȚIGARETE A LUI IOAN NICULAE!)

Cine este Dominic Bruynseels

Dominic Bruynseels a ocupat, în perioada 2008-2012, funcția de director general al BCR. Ulterior, timp de aproape 6 ani, până în aprilie 2018, a fost CEO regional pentru Africa de Vest al băncii sud-africane cu activitate multinațională Standard Bank, una dintre cele mai importante de pe continentul african. În vara lui 2018, s-a întors profesional în România și a fost numit director general al Piraeus Bank, redenumită First Bank, unde a stat până pe 8 august, anul trecut. Apoi, s-a dedicat exclusiv campaniei electorale în care Ramona Ioana, soția sa, intrase deja.

Dominic Bruynseels, CEO-ul First Bank, fosta Piraeus Bank, și ex-director general al celei mai mari bănci din România, BCR, în perioada 2008-2012 (când actuala soție i-a fost consilier și șef de cancelarie în bancă), a încasat anul trecut doar din salariile de CEO la Standard Bank și ulterior la Piraeus Bank suma totală de peste 750.000 euro, în medie circa 62.000 euro pe lună, potrivit declarației de avere a soției sale Ramona Ioana Bruynseels (fostă Lohan, fostă Chirilă)”, relata profit.ro în iunie 2019.

(NU RATA: AVEM IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ! RAMONA IOANA BRUYNSEELS A AJUNS LA SPITAL! MOTIVUL…)

În conturi, depozite bancare și fonduri de investiții, britanicul Dominic Bruynseels (59 de ani) deținea la finalul anului 2018 nu mai puțin de 1,36 milioane lire sterline, 810.000 euro, 803.000 dolari, 1,38 milioane ranzi sud-africani (circa 88.000 euro) și circa 52.000 lei. Este, de asemenea, proprietarul a două case de vacanță în Pedreguer, Alicante, Spania, dar și a unui apartament în Florești, județul Cluj.

Sexy-Ramona, candidată la Președinția României

Ramona Ioana Bruynseels s-a născut, a copilărit și a studiat Dreptul în Cluj. Ulterior, a lucrat atât în corporații internaționale și organizații nonguvernamentale, cât și în administrația publică centrală. A absolvit și Școala de Guvernare, la Harvard, fiind premiată de către universitate cu două premii speciale. Anul trecut, a candidat la Președinție din partea umaniștilor și a avut ca principal obiectiv eliminarea imunității și privilegiilor pentru politicieni.

În perioada 2015-2016, Ramona Bruynseels a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea. Şi-a lansat candidatura într-un mod atipic, cu porumbei albi, la Biroul Electoral Central.

Potrivit declarației de avere, Ramona Bruynseels deține două terenuri, două apartamente, două case și alte două case de vacanță. Are un autoturism marca Land Rover, bijuterii și ceasuri în valoare estimată de 70.000 de euro, alte obiecte de valoare, de circa 30.000 de euro.

(VEZI AICI: OANA ZĂVORANU S-A ÎMPĂCAT CU ALEX ÎNAINTE DE REVELION. AVEM FILMAREA-DOVADĂ CARE EXCLUDE DIVORȚUL!)

De altfel, soții Bruynseels au 24 de conturi deschise la bănci din țară și străinătate, cu următoarele sume: 153.466 lei, 333.256 euro, 1.343.256 lire sterline, 12.365.829 dolari și 3,5 milioane ranzi sud-africani.

Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit în mai 2019 cu Dominic Bruynseels, fostul președinte al băncii First Bank. Ei au împreună două fetițe.

De Revelion, soții Bruynseels s-au distrat de minune la Sinaia

Mărirea și decăderea lui Ioan Niculae

Potrivit Top 300 Capital ”Cei mai bogaţi români”, în 2013 Ioan Niculae a deținut o avere de 1,7 miliarde de euro şi avea un avânt teribil în afacerile din agricultură, industria chimică, energie şi turism.

După ce devenise numărul 1 în ceea ce privea posesia şi administrarea pământului, Niculae ajunsese numărul 1 şi în domeniul producţiei de îngrăşăminte chimice. El lucra 18.000 de hectare de teren agricol. În acelaşi timp, omul de afaceri începuse să producă şi energie. Era pe val şi avea planuri măreţe. Îşi dezvoltase centrale electrice în cogenerare, care produceau mai mult decât consuma grupul de firme Interagro, scrie capital.ro.

După ce a început să aibă probleme cu legea, și afacerile lui au avut de suferit. Averea actuală nu mai poate fi stabilită exact, pentru că afaceristul a decis să-și transfere bunurile și firmele pe numele celor trei femei din viața lui: fiica, soția și fosta soție.

(CITEȘTE ȘI: RAMONA IOANA BRUYNSEELS, LA CUMPĂRĂTURI ALĂTURI DE FETIȚELE EI. CUM S-A ÎMBRĂCAT LA SHOPPING CANDIDATA LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE)

Miliardarul a divorțat de soția lui, Domnița Niculae, după o relație care a durat 31 de ani. Acţiunea a fost intentată de soţie, care a cerut inclusiv jumătate din avere. Avocaţii lui Ioan Niculae au solicitat însă instanţei ca procesul să fie declarat secret.

Motivul divorțului pare să fi fost o altă femeie, care a apărut la mijloc. Ca mai apoi Niculae să se și căsătorească cu ea, dacă ne uităm în rechizitoriul procurorilor.

Deține grupul de firme InterAgro, cu afaceri de 1,3 miliarde euro în 2007 și este patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu din anul 1996. Ioan Niculae administrează aproximativ 50.000 hectare de teren agricol, fiind unul dintre cei mai mari cultivatori de cereale din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)