Milionarul i-a făcut poftele iubitei însărcinate! I-a luat pizza și…

Publicat: 24/02/2018 | 23:28

Dorin Cocoș și iubita lui, Raluca Miu, au în această perioadă numai motive de bucurie! Mai e puțin până la momentul mult așteptat, atunci când va veni pe lume băiețelul lor. Marele eveniment se apropie cu pași repezi, iar, în tot acest timp, afaceristul este extrem de grijuliu cu blondina. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi la plimbare în Capitală. 

Dorin Cocoș și iubita lui așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Raluca Miu mai are doar două săptămâni până naște. Manechinul arată foarte bine, chiar dacă s-a îngrășat peste 15 kilograme. Pe ultima sută de metri, blondina a „poftit” la mâncare mai „nesănătoasă”, iar Dorin Cocoș s-a supus și i-a cumpărat iubitei lui tot ce a dorit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a surprins pe Dorin Cocoș încărcând în mașina personală sacoșe pline cu diverse cumpărături. Afaceristul i-a adus blondinei tot ce i-a poftit inima. (CITEȘTE ȘI: Am aflat cum s-a înfiripat dragostea între Dorin Cocoș și modelul Raluca Miu!)

Ralucăi Miu îi era poftă mai ales de pizza, așa că Dorin Cocoș a dat fuga și i-a cumpărat iubitei sale ce și-a dorit. Cu toate că este însărcinată în nouă luni, Raluca Miu arată foarte bine, iar kilogramele acumulate nu se văd prea tare. Ea ține foarte mult la aspectul său și nu umblă niciodată nearanjată. Raluca Miu iese din casă machiată „ca la carte”, chiar dacă se duce doar să facă anumite cumpărături pentru casă.

Pentru că mai sunt doar două săptămâni până când va deveni mamă, iubita lui Dorin Cocoș se resimte. În imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, se poate observa că blondina dădea semne de durere. Când au coborât din maișină, afaceristul a luat toate cumpărăturile, în timp ce iubita lui îl aștepta ținându-se de burtică. Raluca și-a revenit imediat și a continuat drumul alături de iubitul ei. Chiar dacă avea mâinile ocupate cu sacoșele, Dorin Cocoș nu a uitat să fie un adevărat gentleman și i-a ținut ușa deschisă iubitei, invitând-o pe ea să intre prima în clădire. (VEZI AICI IMAGINILE! Logodnica milionarului Dorin Cocoș „a luat” 15 kilograme)

Elena Udrea și Dorin Cocoș, părinți în același an

Elena Udrea a confirmat zilele trecute că este însărcinată cu gemeni, după ce a negat zvonurile timp de câteva luni. Fosta soție a lui Dorin Cocoș este logodită cu Adrian Alexandrov, bărbatul alături de care este într-o relație de mai bine de doi ani. Momentan, fostul ministru este în Costa Rica, unde a mărturisit că va mai sta o bună perioadă de timp.

Pentru fostul ei soț, anul 2018 este unul plin de realizări. Dorin Cocoș va deveni tată în primăvară și bunic la toamnă, întrucât viitoarea lui noră e gravidă. Alin Cocoș se iubeşte de un an cu sexoasa Monica Orlanda, care îl va face tătic. (NU RATA Carmen Harra e convinsă că Elena Udrea se mărită: „Sigur va avea nuntă și botez!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...