Milionarul Dan Cămârzan și-a fotografiat bunica de 93 de ani înainte s-o omoare. Avem ultima imagine cu victima și călăul!

Autor:
Publicat: 10/05/2019 | 14:58

, unul dintre cei mai excentrici milionari ai României, a îngrozit o țară întreagă, după ce și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani. Afaceristul a sugrumat-o pe femeie, luni dimineaţă, în urma unui conflict spontan. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) El a susținut în fața polițiștilor, dar și a familiei, că este ”trimisul lui Dumnezeu” și a transmis că ”Dumnezeu lucrează prin el”. (Citește și: Cum a făcut avere Dan Cămârzan, milionarul care și-a sugrumat bunica! Totul a plecat de la o nuntă la care a participat)

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ultima imagine cu victima și călăul, înainte de crimă. Milionarul ucigaș și-a făcut selfie cu bunica lui, înainte să o ucidă. Alături de mama, sora și bunica lui, Dan Cămârzan a imortalizat un ultim tablou cu cele trei femei din familia lui. Toți cei prezenți schițau un zâmbet în poză și nimic nu părea să prevestească un asemenea eveniment înfiorător.

Dan Cămârzan și-a făcut selfie cu bunica lui, înainte s-o omoare

Motivul pentru care și-a ucis bunica

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, în 6 mai 2019, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dan Cămârzan, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor în forma violenței în familie. (Citește și: Cămârzan, criminalul-milionar din Brașov, se poza indecent cu iubita-dansatoare!)

La aceeași dată, inculpatul a fost reținut preventiv, începând cu ora 17.20. La data de 7 mai 2019, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov. Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viața bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, au transmis procurorii brașoveni.

Ulterior, Cămârzan a fost arestat pentru 30 de zile. El a recunoscut fapta, nu înainte de a face declarații halucinante: „Bunica este tata! Cineva fură corpul oamenilor. Gândiți-vă la Sfinxul de la Sinaia! Și la capul de acolo, ce presupune, cum este viața veșnică.”

Spărgea șampanii de 15.000 € la mare

În vârstă de 44 de ani, afaceristul brașovean Dan Cămârzan făcea deliciul presei cu mulți ani în urmă, atunci când cheltuia zeci de mii de euro la malul mării. De exemplu, venea în fiecare weekend în Mamaia cu elicopterul, iar prin stațiune se plimba cu Lamborghini, în vreme ce comanda șampanii de 15.000 de euro sticla (Detalii AICI)

Dan Cămârzan se schimbase însă total. El susținea în fața apropiaților că este ”trimisul lui Dumnezeu” și că ”Dumnezeu lucrează prin el”. Și-a schimbat inclusiv înfățișarea. Și-a lăsat barbă, dar schimbarea s-a produs mai ales în viziunea sa asupra vieții. (Cel mai bine platit job din București)

Dan Cămârzan aderase la secta „Suveranilor Născuți-Vii”. Considera însă termenul de „suverani”, așa cum sunt numiți membrii acestei secte, drept o prostie. A asimilat, totuși, total, teoria respectivă, că omul este „născut viu” și că nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o oferă statul la naștere. În momentul în care recunoaște identitatea respectivă devine un ”sclav”, credea Cămârzan.

Avea o avere de 29 milioane de euro

Dan Cămârzan a stat mulți ani la loc de cinste în Topul Forbes, după ce a pornit o afacere total întâmplător, în timp ce participa la nunta unui prieten. Avea o avere de peste 29 de milioane de euro în 2010. A fost implicat și în afaceri imobiliare controversate.

Tot din revista Forbes am aflat și cum i-au venit ideile de a face bani. Totul a pornit de pe băncile şcolii: ”La o nuntă din oraşul Oneşti l-a cunoscut pe un belgian care avea nevoie de tehnoredactarea unor cărţi. Priceput la calculatoare, a început o colaborare de câţiva ani cu belgianul. După ce a făcut primii bani în urma unei simple înţelegeri verbale, Cămârzan şi-a înfiinţat două firme de soluţii software în Braşov: Simple Words şi Diginesis.

Nu a stat mult timp pe gânduri şi la scurt timp s-a reorientat către domeniul imobiliar, atât de îndrăgit de antreprenorii români înainte de prăbuşirea pieţei din 2008-2009. Cămârzan a construit la foc automat mai multe clădiri de birouri, pe care le-a închiriat multinaţionalelor cu afaceri în judeţul Braşov. Antreprenorul a dezvoltat, prin firma Kronvest, clădiri impunătoare printre care se numără Quabitat, LMS şi Velux. În aceeaşi perioadă a demarat şi Europe Residence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest. Cele 127 de apartamente construite au fost finalizate într-un timp record: mai puţin de nouă luni. 

Dan Cămârzan nu e la prima faptă de violență. Este judecat și pentru o și infracțiune de lovire sau alte violențe. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov l-a trimis în judecată, pentru că s-a bătut cu o cunoștință, într-un local. (Citește și: Fosta soție a milionarului care și-a ucis bunica a făcut mărturisiri teribile. A divorțat din cauză că bogătașul se droga și…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)