Mioara Roman, pe mâinile medicilor dintr-un spital privat și fiica sa a dezvăluit ce s-a întâmplat. Fosta soție a lui Petre Roman părea abătută | FOTO

Publicat: 05/09/2020 | 10:56

În vârstă de 80 de ani, Mioara Roman a ajuns la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Fiica vedetei a fost cea care a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, cu aceasta. În imaginile surprinse în clinica privată, fosta soție a lui Petre Roman pare abătută.

Citește și: Cu ochii înlăcrimați, Oana Roman a postat un mesaj impresionant pentru Adelina Pestrițu care se luptă cu virusul SARS-CoV-2 | FOTO

Mioara Roman a ajuns la spital, iar fiica sa a dezvăluit ce s-a întâmplat cu aceasta

Oana Roman și-a dus ieri mama la spital, deși, în București a plouat destul de mult, astfel că cei mai mulți dintre locuitori au prefera să își amâne întâlnirile. Potrivit declarațiilor făcute de fosta prezentatoare, Mioara Roman trebuia să ajungă la un contol – aceasta se confruntă cu diferite afecțiuni pe care și le monitorizează. Într-o filmare, fiica vedetei apare în timp ce este singură într-unul din lifturile spitalului privat și în mâna dreaptă ține o umbrelă: “Pe vremea asta, am adus-o pe mama la controlul lunar”.

Nu rata: Oana Roman, disperată după ce fiica ei s-a prăbușit la pământ. Ce s-a întâmplat cu micuța: “Nu lăsați copiii să…”

Pe înregistrare scurtă a fost surprinsă Mioara Roman în timp ce așteaptă să intre în cabinetul unui medic de la Sanador, cel mai performant spital privat din țara noastră. Pe imagini, fiica sa a notat următorul gând: “Mama așteaptă cuminte să intrăm la doctor”. O privire tristă pare că are fosta soție a lui Petre Roman și în prima fotografie realizată de fata sa după ce controlul medical s-a încheiat – imaginea emoționantă o puteți vedea în galeria foto a articolului, iar pe ea, Oana Roman a scris: “Mama! Starea sufletească de vineri”.

Descoperă și: Ce pensie are Petre Roman? Câți lei primește în fiecare lună de la stat

Oana Roman, mărturisire cutremurătoare despre tatăl ei

“(…) A fost un an bun (n.r.: se referea la 2019). M-am transformat fizic în bine, am o casă nouă, am un proiect profesional, am câștigat noi prieeni, m-am maturizat cumva. Am pierdut lucrurile de care probabil nu aveam nevoie. Am o singură lipsă majoră!

Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și, mai ales, de Crăciun. Și la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc! Chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist”, a scris vedeta în postările făcute pe Instagram Stories.

Vezi și: Enervată la culme, Oana Roman a transmis un mesaj acid pe Instagram: “Ura viscerală și răutate în online este «absolut» infinită”. Ce a scos-o din minți pe fiica fostului premier