Mira, implicată într-un accident de circulație, pentru a doua oară anul acesta! ”Zici că-s blestemată…” Cum se simte artista

Publicat: 31/05/2020 | 15:10

Cântăreața Mira trece printr-o perioadă tensionată. Mașina parcată a frumoasei artiste a fost avariată grav de un taximetrist. Culmea, este al doilea șofer de taxi care îi accidentează autoturismul în acest an.

Mira și-a anunțat fanii pe contul personal de socializare și le-a explicat cum s-a întâmplat totul. Mai bine zis le-a arătat, căci explicația propriu-zisă nici artista nu o găsește.

CITEȘTE ȘI: Gina Chirilă arată fenomenal după naștere! Cum a fost fotografiată de Bogdan Vlădău în lenjerie intimă, cu fetița în brațe

”Ia vedeți! Ia vedeți asta! Și ce credeți? A plecat șoferul. Păi cum, nu se putea! N-am mai scăpat de data asta. Zici că-s blestemată cu taximetriștii. Nu se poate, băi frate, așa ceva nu se poate!”, a spus Mira uimită și supărată pe InstaStory.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, iar Mira și-a ținut fanii la curent cu ultimele amănunte și astăzi. Se pare că șoferul vinovat ar fi  fost într-o stare de ebrietate extrem de avansată, motiv pentru care se explică accidentul.

CITEȘTE ȘI: Scandal în semifinala iUmor! O concurentă a făcut dezvăluiri uluitoare despre trecutul sexual al lui Mihai Bendeac

”Breaking News! Șoferul susține că mașina i-a fost furată. Și că a sunat aseară să declare că mașina i-a fost furată. El fiind beat mort la ora 15:00”, a spus Mira în timp ce se uita la ceas.

”Doamne ferește să dai de oameni d-ăștia pe stradă și să fi fost cineva pe stradă la ora aia sau în mașină… eu, de exemplu. Explicați-mi cum a putut să intre nenea ăsta cu spatele în mașina mea? Dar, beat fiind, este evident cum a putut.”, a mai spus artista contrariată în online.

CITEȘTE ȘI: Scene interzise minorilor în semifinala iUmor! Ștefania a rămas în sânii goi în fața juraților. Reacția lui Cheloo

În luna februarie, Mira a avut același tip de accident, tot cu un autoturism de taxi. Mașina parcată a fost pe punctul de a fi avariată frontal de un taximetrist, însă, datorită nămeților de zăpadă, aceasta a fost salvată atunci.