Mircea N. Stoian, despre Andrei Gheorghe: „A căutat scandalurile cu lumânarea care îi arde acum la căpătâi!”

Publicat: 21/03/2018 | 11:32
Mircea N. Stoian, despre Andrei Gheorghe: „A căutat scandalurile cu lumânarea care îi arde acum la căpătâi!”

Mircea N. Stoian susține că oamenii care îl laudă post-mortem pe Andrei Gheorghe sunt ipocriți. Fostul partener al lui Dan Capatos l-a cunoscut pe omul de radio. Jurnalistul a scris pe blogul său despre oportuniștii care s-au trezit să vorbească despre Andrei Gheorghe abia după ce el a murit. 

Mircea N. Stoian crede că celebritatea l-a ucis, într-o oarecare formă, pe Andrei Gheorghe. El susține că „otrava uitării” sale l-a distrus. Stoian îl cunoștea pe omul de radio și susține că era un om sensibil. (VEZI AICI! Afecțiunea secretă de care suferea Andrei Gheorghe. Medicii i-au recomandat să-și facă o intervenție chirurgicală)

Nu au trecut 48 de ore de când Andrei Gheorghe a plecat dintre noi și au și început să apară laudele ditirambice și pupincuriștii necrofagi. Ca de obicei, după trecerea în Neființă a unei vedete, apar tot felul de găinari vorbăreți care încearcă să lege câinele personal al oportunității de dricul decedatului. Cu declarații lacrimogene, suferințe de doi lei și vorbe unse cu ulei de motor ars, în speranța că vor mai ciugului două trei boabe de audiență și empatie publică. Andrei, cel pe care l-am cunoscut bine, dar nu foarte bine. A  fost un profesionist de media până în vârful incandescent al țigării pe care o purta des în colțul gurii. Și ca orice profesionist, a ales drumul provocării, ca scară pentru o ascensiune rapidă”, a scris Mircea N. Stoian, pe blogul său.

„Suflet sensibil într-o carcasă de fier”

„Cu o inteligență nativă, dublată de o cultură  rară și un sprit capabil să facă proștii să creadă că e noapte, când soarele strălucește pe cer. Andrei a cântat la pianul manipulării ca un mare maestru. A căutat scandalurile cu lumânarea, care îi arde acum la căpătâi, gestionând de fiecare dată, ca un profesionist fiecare provocare pe  care a generat-o. Andrei a murit de inimă  rea.

Și la propriu și la figurat. Malaxorul media este capabil să transforme în carne de mici orice conștiință și trebuie să ai suflet de kevlar să reușești să stai în picioare și să nu îți tremure genunchii. Deziluzia și marginalizarea au fost principalele droguri care l-au ucis pe Andrei. Au ucis inima lui, în ambele sensuri. Suflet sensibil într-o carcasă de fier, a gustat din cupa celebrității otrava uitării. Asta l-a distrus. Pentru că sub armura cinismului și agresivității, deliberate și asumate, se ascundea un spirit lucid și fără opreliști.”, a mai spus jurnalistul despre Andrei Gheorghe.  (NU RATA! Ce avere a împărțit Andrei Gheorghe cu fostele soții)