Misiune de salvare contracronometru în Giurgiu. Două adolescente care se scăldau în apele Argeșului au fost luate de curenți

Publicat: 03/07/2020 | 21:23

Misiune de salvare contracronometru în Giurgiu. Două adolescente care se scăldau în apele Argeșului au fost luate de curenți. Pompierii și scafandrii intervin în aceste momente.

Fetele veniseră să facă plajă și au vrut să se răcorească pe timp de caniculă, dar distracția s-a transformat rapid în coșmar. La un moment dat cele două fete au fost luate de curenți, una dintre acestea a fost scoasă din apă de un martor, iar cealaltă a intrat la fund și nu a mai fost văzută. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA ARE O SORĂ DE ACEEAȘI VÂRSTĂ CU FIICA EI, MAYA. CUM ARATĂ ALESSIA)

Pompierii au fost alertați și intervin chiar acum pe râul Argeș, în zona barajului Mihăilesti. La fața locului au fost mobilizate autospeciala de scafandri din cadrul Detașamentului Giurgiu cu trei scafandri și doi subofițeri, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Mihăilești. Inspectoratul pentru Situații de Urgență București- Ilfov a trimis în sprijin o autospecială de primă intervenție și comandă și o barcă.

Adolescenta de 17 ani a murit

Fata în vârstă de aproximativ 17 ani, a fost găsită în urmă cu puțin timp de scafandri la aproximativ 300 de metri de locul unde a fost văzută ultima dată. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ fără funcții vitale, iar în prezent este resuscitată.

Din pacăte, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. (SPEAK, LUAT LA ROST DE FANI DUPĂ O POSTARE PE TIKTOK: ”ȚI-E DOR DE ADELINA?”)