Moștenitoarea miliardarului a rupt ringul la BREEZE. Surpriza a apărut la nota de plată, când…

Publicat: 08/09/2018 | 23:51

Cu toate că a moștenit peste 40% din averea tatălui ei, Ana Patriciu, fiica cea mare a miliardarului Dinu Patriciu – care a decedat, în 2014, la Londra, din cauza unei boli necruțătoare – nu epatează când iese în cluburile de fițe. Ceea ce nu înseamnă că nu știe să se distreze. (Câstigă acum 5.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini senzaționale cu moștenitoarea celebrului om de afaceri, pe ringul de dans.(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A PIPĂIT O BLONDĂ ÎN PUBLIC, APOI A TRAS-O DE…)

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o într-un renumit club de pe litoralul românesc pe Ana Patriciu, fiica cea mare a lui Dinu Patriciu, miliardarul care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ patru ani. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Cu toate că este moștenitoarea unui averi fabuloase și conduce câteva afaceri de succes, fiica regretatului om de afaceri nu iese în evidență atunci când își face apariția în public, preferând discreția. Așa s-a întâmplat recent, când tânăra a mers la Breeze Mamaia alături de câțiva prieteni, printre care s-a numărat și fiul unui celebru avocat. (NU RATA, AICI: ȘTEFAN STAN S-A DESPĂRȚIT DE BIANCA LUI! “DA, E ADEVĂRAT…”)

Îmbrăcată lejer, dar cu bun gust, Ana, fiica cea mare a regretatului businessman, etala o formă de invidiat și părea să aibă chef de distracție.(Super ofertă de angajare) Alături de prietenii care o însoțeau, tânăra s-a mișcat frenetic pe ritmurile muzicii, preț de câteva minute bune. Putem spune chiar că Ana Patriciu a ”rupt” ringul de dans la Breeze. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Chiar dacă are o situație financiară cu mult peste medie, Ana Patriciu nu a risipit prea mulți bani în club. Față de restul petrecăreților, care epatează atunci când vine vorba de băuturi scumpe și note colosale, Ana și cei care o însoțeau au fost destul de cumpătați și chiar dacă au comandat în repetate rânduri câteva sticle de vin, aceștia nu au exagerat. Așa că nota de plată a fost surprinzător de mică pentru cât de mare a fost distracția. (CITEȘTE ȘI: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR A APĂRUT LA MARRIOTT CU UN BENTLEY CONTINENTAL GT DE 200.000 € ȘI…)

Dinu Patriciu, un afacerist de succes

Dinu Patriciu s-a născut în 3 august 1950, la Bucureşti şi a avut afaceri în domeniul petrolier, bancar şi imobiliar. În anul 1990, Dinu Patriciu a devenit membru fondator al PNL. În legislatura 1990-1992, a fost ales ca deputat de Timiş pe listele PNL. A făcut parte din Comisia pentru administraţie centrală şi locală, amenajarea teritoriului şi urbanism şi din Comisia pentru echilibru ecologic şi protecţia mediului.(NU RATA, AICI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ. RĂZBOIUL PENTRU MOŞTENIRE CONTINUĂ, DAR… FIUL VITREG AL MILIARDARULUI PATRICIU A PLĂTIT 20 MII € PENTRU O…)

În legislatura 1992-1996, Dinu Patriciu a fost ales ca deputat de Dâmboviţa pe listele Convenţiei Democrate Române. A fost lider al Grupului parlamentar al Partidului Liberal 1993 şi al Partidului Alianţei Civice (octombrie 1992 – decembrie 1994) şi a făcut parte din Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic (până în noiembrie 1995) şi din Comisia pentru buget, finanţe şi bănci (din noiembrie 1995).(NU RATA, AICI: INAINTE DE A MURI, AFACERISTUL I-A LĂSAT AVEREA, ÎNSĂ ACUM… MOŞTENITOAREA LUI DINU PATRICIU A PRIMIT VESTEA!)

În 1996, Patriciu a candidat la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti, ca reprezentant al PL ’93. Dinu Patriciu a fost deputat şi în legislatura 2000-2004, fiind ales ca reprezentant al PNL. A făcut parte din Comisia pentru industrii şi servicii până la data de 18 iunie 2003, când a demisionat din calitatea de membru al Parlamentului României. Dinu Patriciu s-a retras în anul 2003 din Parlament şi din viaţa politică activă pentru a se putea dedica afacerilor.(CITEȘTE ȘI: ANA PATRICIU A PIERDUT ÎN INSTANŢĂ UN IMOBIL DE LUX DIN CAPITALĂ ÎN FAVOREA REGIZORULUI GEO SAIZESCU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...