Motivul pentru care Kate Middleton și prințul William nu au anunțat încă numele bebelușului regal

Publicat: 26/04/2018 | 14:34

Kate Middleton a adus pe lume cel de-al treilea copil la începutul săptămânii și totuși… nu s-a suflat nicio vorbă despre numele ales pentru bebelușul regal. Dar… se pare că există un motiv întemeiat pentru acest lucru! (CITEȘTE ȘI: NUMELE BEBELUȘULUI REGAL, COTAT CU CELE MAI MARI ȘANSE PE SITE-URILE DE PARIURI! VA FI FĂCUT PUBLIC LA MAXIMUM DOUĂ ZILE DUPĂ NAȘTERE)

Având în vedere că numele prințului George a fost divulgat după două zile de la naștere și al prințesei Charlotte la două zile și jumătate… toată lumea se întreabă când se va afla și numele celui de-al treilea copil al cuplului regal. Ei bine… se pare că totul este amânat din cauza prințului Charles.

Prințul Charles se află în Franța

Prințul Charles se află în Franța acolo unde a participat la comemorarea eroilor căzuți la datorie, din Australia și Noua Zeelandă. Iar prințul William și Kate Middleton așteaptă ca bunicul să-și cunoască al treilea nepot înainte ca întreg mapamondul să afle numele bebelușului regal. De asemenea, există zvonuri conform cărora Kate Middleton și prințul Harry vor renunța pentru o bună perioadă la datoriile regale pentru a se axa pe creșterea celor trei copii ai lor.

Citește și...