Motivul uluitor pentru care Bianca Rus vrea să renunțe la competiție. ”Sunt sabotată de toată lumea”

Publicat: 24/07/2020 | 11:55

Ies la iveală noi detalii picante din culisele show-ul de la Kanal D. Una dintre concurentele noului sezon ”Bravo, ai stil!” susține că a fost sabotată și vrea să renunțe la competiție. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și declarații uluitoare.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte picante din culisele show-ului de modă de la Kanal D.(CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE FAVORITELE NOULUI SEZON ”BRAVO, AI STIL!” A FOST PUSĂ PE LIBER: ”ÎȘI CHEMA MAMA LA PLATOU ȘI…”)

Potrivit surselor noastre, la scurt timp după reluarea filmărilor, una dintre concurente vrea să renunțe la show din cauza bullying-ului care s-ar face asupra ei. Este vorba despre nimeni alta decât controversata Bianca Rus, cea care a fost adoptată în sânul Kanal D pentru multiplele ei dezvăluiri făcute de ea din viața personală.

Artista ardeleancă pare să fi ajuns la capătul puterilor, după cum ne-au dezvăluit mai multe surse din aturajul acesteia. Mai precis, de când a început noul sezon, în urmă cu câteva săptămâni, artista se vaită tuturor cât este de stresată, hărțuită și batjocorită atât de jurați, de membrii echipei, mai ales de stiliști și coafeze, cât și de majoritatea colegelor ei.(CITEȘTE ȘI: AM GĂSIT-O PE IUBITA SECRETĂ A FRATELUI VEDETEI DE LA „BRAVO, AI STIL!”)

”Își bat joc la greu de mine”

„Sunt sabotată de toată lumea. Își bat joc la greu de mine, se prefac că nu au timp pentru mine ca să fiu aranjată la păr și nici nu mă lasă să îmi aduc cu mine stiliștii mei. Așa că rămân ultima și cu părul cel mai prost făcut! Îmi vine să plec că mă omoară cu zile ăștia. Mă fac psihic! Și mereu jurații le apreciază pe altele în ciuda tuturor eforturilor pe care eu le fac! Toți banii îi dau pe haine și ei nimic! Râd toate și toți de mine! Voi claca în curând! Îmi vine să mă sinucid câteodată de la starea pe care mi-o provoacă! Și am vrut să plec din show, dar nu mă lasă!”, s-ar fi plâns Bianca Rus apropiaților.

Bianca Rus, mega-controversă la ”Bravo, ai stil!”

Din nou singură!

Cât despre viață personală a frumoasei cântărețe, și asta se pare că este la fel de ”low„, pentru că din cauza chinurilor de pe platourile de la filmare de la ”Bravo ai stil!”, artista și-a neglijat acest aspect și se pare că ar fi iar singură.(NU RATA: FOSTA SOACRĂ A BIANCĂI RUS I-A SCRIS ACTUALULUI IUBIT AL VEDETEI: ”STAȚI DEPARTE DE ACEASTĂ FATĂ! ESTE MINCINOASĂ ȘI…”)

„Mă dezgustă comportamentul tuturor! Toți sunt răi și râd de mine! Ce să mai am timp de viață personală… ?!”, s-ar fi confesat Bianca amicelor sale ,zilele trecute.

 

Bianca Rus se plânge că este sabotată în show-ul de la Kanal D

Războiul divelor și al stiliștilor

Totul a început când Bianca Rus, una dintre fetele care este sarea și piperul emisiunii, s-ar fi gândit să se pieptene mai altfel. S-ar fi ajuns însă ca, prin deciziile sale, să încerce să știrbească din credibilitatea unei colege și a stiliștilor acesteia.

Ce s-ar fi întâmplat de fapt: Bianca Rus a reușit să își enerveze la culme colega, pe Andreea Tonciu. După cum se știe, Tonciu și-a angajat mai mulți stiliști, printre care și celebrul Simedru. Pe care, spun sursele noastre, fosta asistentă TV l-ar plăti cu bani buni.(NU RATA: RALUCA TĂNASE ACUZATĂ CĂ A MERS LA DUBAI ÎN CĂUTARE DE SPONSOR! COLEGELE DE LA ”BRAVO, AI STIL CELEBRITIES” ÎI FAC VIAȚA UN CALVAR)

„Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele.

Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea, astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că, dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate”, ne-au relatat sursele citate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.