Mulți au crezut că totul a fost “regizat” la Ferma, iar acum s-a aflat adevărul. Care e relația dintre Brigitte și Pastramă, de fapt

Publicat: 22/05/2019 | 14:03

Când flacăra iubirii s-a aprins între Brigitte Năstase (42 de ani) și Florin Pastramă (40 de ani) au fost prea puțini oameni care au crezut în povestea lor, iar unii dintre cei care au privit de la TV scenele de tandrețe și nu numai au crezut că totul a fost “regizat” la “Ferma”. Cu puțin timp înainte de încheierea show-ului de la Pro TV s-a aflat care este, de fapt, relația dintre focoasa brunetă și cunoscutul afacerist.

Citește și: Brigitte Năstase este însărcinată cu Pastramă?! Anunțul făcut de brunetă

Deși Brigitte este cu doi ani mai mare decât partenerul ei de viață, diferența de vârstă nu este o problemă pentru ei. După ce au părăsit “Ferma. Un nou început”, ei și-au continuat povestea lor de dragoste, departe de ochii camerelor de filmat care îi înregistrau nonstop. Astfel, în prezent, vedeta și partenerul ei de viață împart atât afacerile, cât și aceeași casă; “Banditul” s-a mutat în vila impunătoare a “Fermierei” din Pipera. Mai mult, diva a cucerit-o pe viitoarea soacră, care, după cum a spus chiar Florin Pastramă, este o femeie extrem de pretenţioasă şi şi-a dat cu părerea despre toate iubitele sale.

“Brigi şi Pastramă sunt împreună din prima zi de când Florin a ieşit din «Fermă». Nu s-au despărţit nicio clipă. Ea a cunoscut-o şi pe mama lui, doamna Pastramă chiar o iubeşte şi o îndrăgeşte pe Brigitte. Mănâncă din trei în trei zile la ea, gătesc împreună. Nu este exclus ca cei doi porumbei să se mute împreună anul viitor, adică la Pastramă, care are o casă cu 20 de camere. E cât un hotel”, a declarat unul dintre apropiații celor doi pentru click.ro.

Brigitte Năstase devine soția lui Florin Pastramă în mai puţin de 2 luni

Brigitte va deveni mireasa lui Florin Pastramă în mai puțin de două luni, așa că cei doi sunt în febra pregătirilor pentru fericitul eveniment. Motivul pentru care se grăbesc pentru a deveni soț și soție nu este reprezentat de faptul că bruneta ar fi însărcinată, pentru că, potrivit apropiaților, ea nu este gravidă. Conform celor din anturajul lor, ei preferă aceleaşi mâncăruri, amândoi fac afaceri, ea se aprinde repede, el o stinge uşor, sunt preocupaţi să arate bine şi deja şi-au făcut câteva intervenţii estetice, s-au certat, dar s-au şi împăcat.

“Brigitte şi Pastramă sunt de aceeaşi religie. Au fost amândoi la pastor, au primit binecuvântarea şi s-au logodit. Nunta va avea loc peste câteva săptămâni. Îşi doresc copilaşi şi discută despre asta. Vă pot spune că Brigitte nu este gravidă”, a mai povestit aceeași sursă.

Citește și: Carmen Harra, declarație surprinzătoare despre Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Brigitte Năstase și Florin Pastramă, poveste de iubire ca-n filme

Relația dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă a început în februarie, pe platourile de filmare pentru “Ferma. Un nou început”, după ce cele două tabere s-au întâlnit, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. După certuri și împăcări, ei i-au jurat credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin, acolo unde au loc filmările show-ului de la Pro TV. Logodna lor a avut loc după ce sora Claudiei Pavel, Paula, a fost eliminată din competiție, relatează click.ro. În aprilie, cei doi au ieşit din emisiunea ”Ferma”; mai întâi ea, apoi el a urmat-o.

Citește și: Brigitte Sfăt, adevărul despre ce s-a întâmplat la Ferma vedetelor: „Lui Moroșanu i-am spălat hainele și mi-am împărțit mâncarea cu el pentru protecție”

Finala emisiunii “Ferma” are loc joi, 23 mai

Doar o zi ne desparte de aflarea numelui celui care a câștigat titlul de fermierul anului 2019 – câștigătorul emisiunii “Ferma. Un nou început” va pleca acasă cu 50.000 de euro. Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun sunt semifinaliștii show-ului. Cei șase concurenți rămași în cursa pentru premiul cel mare au avut aseară aseară parte de o surpriză: familiile lor au venit în vizită, iar pentru mulți dintre ei a fost o revedere plină de emoții. Duelul pentru rolul de fermier șef a fost de data aceasta unul încărcat de semnificații, pentru că susținători vor fi chiar membrii familiei concurenților.

Citește și: Diana Belbiță a părăsit Ferma după ce a pierdut duelul cu Marius Crăciun, concurentul cu care a făcut sex. Ce mesaj emoționant i-a transmis

Seara trecută, mama lui Pastramă şi-a spus părerea despre Brigitte şi aţi putut vedea cum a fost revederea lui Cătălin Zmărăndescu cu fetița lui, Matilda, şi cu soţia sa.
Citește și...