Multimilionarul candidat la Cotroceni și-a început ”turneul electoral” în LOFT!

Autor:
Publicat: 07/10/2019 | 23:27

Îmbrăcat la patru ace, Viorel Cataramă, multimilionarul candidat la Cotroceni, și-a început ”turneul electoral” în LOFT, unde fiul lui, Tudor Ştefan, și-a sărbătorit majoratul. La rândul ei, Adina Alberts, partenera de viață a cunoscutului om de afaceri, a avut o apariție de gală și a atras privirile tuturor. ”Prima Doamnă” a purtat o rochie spectaculoasă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție obținute la miezul nopții cu cei doi soți.

Ținute de nota 10 pentru Viorel Cataramă și Adina Alberts

Viorel Cataramă formează alături de Adina Alberts un cuplu frumos și solid. Împreună şi la bine şi la greu, cum spune vorba din bătrâni, dar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit mai ales în momentele frumoase. Cum, de altfel, s-a întâmplat și la finalul săptămânii trecute, când candidatul la prezidențiale din partea Partidului Dreapta Liberală și soția lui au apărut  la LOFT.

Vineri seara, Viorel Cataramă și Adina Alberts au bifat o prezență spectaculoasă în celebrul local. Ambii au impresionat cu ținuta pe care au ales-o. Rafinat consumator de lux, implicit și de șampanie aleasă Armand de Brignac, multimilionarul a optat pentru un costum de firmă, cum mulți politicieni și-ar dori să aibă, în timp ce superba lui soție a purtat o rochie de vis, cum doar la Gala de decernare a premiilor Oscar mai poți admira. Cei doi au avut un scop precis pentru care s-au dus într-unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală.

Viorel Cataramă și Adina Alberts ajung la LOFT, unde fiul din prima căsătorie al milionarului își sărbătorea majoratul

(VEZI AICI: REGELE MULTI-MILIONAR AL MOBILEI (62 DE ANI) & SOŢIA AU DANSAT PE MASĂ LA LOFT!)

Fiul cel mare și-a sărbătorit majoratul

Tudor Ştefan, băiatul pe care Viorel Cataramă îl are cu prima soție, Adela Surugiu, și-a sărbătorit majoratul, iar, normal, tatăl lui nu putea lipsi de la eveniment. Omul de afaceri a intrat la LOFT alături de actuala parteneră, dar cei doi nu au zăbovit prea mult în local. După felicitările și cadourile cuvenite, frumosul cuplu i-a lăsat pe Tudor Ștefan și pe amicii lui să de distreze în voie, așa cum era, de altfel, și de așteptat.

Tudor Ștefan s-a distrat de minune la LOFT

(CITEȘTE ȘI: ”Regele mobilei” ştie cum să-şi răsfeţe soţia. L-am filmat ”în acţiune” pe ultimul milionar romantic!)

”Turneul electoral” s-a încheiat la miezul nopții

Viorel Cataramă și Adina Alberts au părăsit clubul aproape de miezul nopții, iar ținutele lor au putut fi, din nou, admirate în toate splendoarea lor. S-au retras către mașină și s-au făcut nevăzuți. Multimilionarul are, într-adevăr, alură de numărul 1 în stat, în timp ce partenera lui ar merita, deja, titulatura de ”Prima Doamnă”. În concluzie, ”turneul electoral” început în LOFT de celebrul om de afaceri a fost, până în prezent, un succes din toate punctele de vedere. De precizat că primul tur al alegerilor pentru funcția de președinte al României va avea loc în 10 noiembrie, cel de-al doilea fiind programat pe 24 noiembrie.

(NU RATA: AU DEPUS ACTELE LA TRIBUNAL, IAR NOI AVEM DOVADA. MILIONARUL CATARAMĂ & SOȚIA AU DECIS SĂ…)

Viorel Cataramă, căsătorit cu un medic estetician

Milionarul a stat alături de Adela Surugiu timp de 15 ani, până când cei doi au decis că legătura lor nu mai funcționează. Acum șase ani, “Regele mobilei” s-a căsătorit cu medicul estetician Adina Alberts, după o relație de alți trei ani. Ei au avut o nuntă fastuoasă la Palatul Snagov, iar apoi și-au petrecut luna de miere în Asia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)