Nadia Duluman, jefuită după noua metodă periculoasă folosită de hoți: “Am fost și eu o victimă! Mi s-a întâmplat la Sinești”

Publicat: 16/05/2018 | 20:13

Artista de muzică populară Nadia Duluman este prima vedetă din România care a picat în plasa tâlharilor care folosesc o nouă metodă de a jefui, care pune viețile oamenilor în pericol. Invitată în emisiunea “La Măruță”, cântăreața a povestit clipele de groază prin care a trecut.

Nadia Duluman este o artistă de muzică populară din Vaslui. Și, prin prisma meseriei, ea vine destul de des în Capitală. În urmă cu ceva timp, a căzut în plasa hoților care atacă șoferii după ce trag pe dreapta mașinile pentru o pauză de la condus. Din fericire, vedeta nu s-a ales ca alții cu lovituri, însă a rămas fără câteva bunuri de valoare. Iar șocul trăit nu poate fi descris în  cuvinte.

“A fost o victimă și eu, m-au jefuit. Mi s-a întâmplat la Sinești. (…). Și dacă mi-a furat gentuța, am venit cu trăistuța. (…).

Încă nu (n.r.: căsătorită), dar asta nu înseamnă că nu sunt cu cineva. Sunt aproape luată.”, a povestit vedeta în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Talentata artistă nu e singura care a avut probleme din cauza hoților. Simona Gherghe și Dorian Popa au fost și ei jefuiți de curând.

Citește și: Dorian Popa i-a dat un ultim avertisment hoțului care i-a furat pistolul şi o sumă mare de bani: „Îi promit că o să-l găsesc și nu o să-i fie bine”

Nadia Duluman nu este doar cântăreață de muzică populară, ci și educatoare. Ea și partenerul său de viață plănuiesc în curând nunta.

 

 

Citește și...