Nereguli la metroul din Drumul Taberei, care de-abia s-a deschis. Un jurnalist de 1,98 metri s-a fotografiat într-o stație, iar ce a urmat e de-a dreptul incredibil: „Jur că…”

Autor:
Publicat: 16/09/2020 | 07:45
Nereguli la metroul din Drumul Taberei, care de-abia s-a deschis. Un jurnalist de 1,98 metri s-a fotografiat într-o stație, iar ce a urmat e de-a dreptul incredibil: „Jur că…”

Nici nu s-a deschis bine, căci metroul din Drumul Taberei bifează primele nereguli. Un jurnalist de 1,98 metri înălțime s-a fotografiat într-una din stații, iar ce a urmat este de-a dreptul incredibil.

Mihai Nicuț, un jurnalist de 1,98 metri înălțime s-a fotografiat într-una dintre stațiile de metrou din Drumul Taberei, iar în imagine se vede clar cum acesta atinge tavanul cu capul.

Din fotografia respectivă se trage concluzia că, cel mai probabil, cei care au construit stația au greșit măsurătorile proiectului și au amplasat tavanul mai jos decât trebuia, întrucât acesta poate fi atins cu ușurință de o persoană foarte înaltă.

„Toate bune și frumoase cu metroul nou de Drumul Taberei, mai puțin una… Jur ca nu stau pe vârfuri!”, este descrierea fotografiei care arată că cei care au construit staţia au greşit, cel mai probabil, proiectul şi au amplasat tavanul mai jos decât trebuia. 

„E pe bune, nu m-am ridicat pe vârfuri. Nu știu cum e la altele. Cat despre magistrala de metrou în sine, e foarte mișto, tot! Sau cel puțina prima vedere”, a scris Mihai Nicuț, redactorul-șef adjunct al site-ului economica.net, într-o postare pe Facebook, despre stația Valea Ialomiței.

Ce nereguli mai există la metroul din Drumul Taberei

Deși metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat marți, în prezența lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban, stațiile nu sunt, totuși, complete, iar pe raza magistralei mai există numeroase lucruri ce trebuie a fi puse la punct.

– nu sunt finalizate lucrările la accesurile A, A1, B1, B și pasajul pietonal aferent acestora la stația Parc Drumul Taberei (sunt în diferite stadii de realizare)

-fisuri în pardoseala din plăci de granit la nivel peron/ STAȚIA VALEA IALOMIȚEI

– existența apei în puțul liftului
• Canalul de ventilaţie este luminat necorespunzător
• De completat tabla la golul de sub escalatoare / STAȚIA ACADEMIA MILITARĂ – obiectul 19