Noul sezon din „Ferma” de la Pro TV, prezentat de Mihaela Rădulescu, a început cu stângul. O altă emisiune de la Antena 1 i-a luat „fața”

Publicat: 09/09/2020 | 15:02
Noul sezon din „Ferma” de la Pro TV, prezentat de Mihaela Rădulescu, a început cu stângul. O altă emisiune de la Antena 1 i-a luat „fața”

Noul sezon din „Ferma: Orășeni versus săteni” a început cu stângul marți seară. Emisiunea „Chefi la Cuțite”, aflată și ea la începutul unui nou sezon, a fost mult mai urmărită decât show-ul de la Pro TV. În schimb, pe perioada difuzării serialului „Las Fiebinți”, Pro TV-ul a fost lider de audiență pe toate categoriile, cu mare lejeritate.

Emisiunea prezentată de celebra Mihaela Rădulescu pare să nu fie pe planul românilor, care au schimbat programul imediat pe show-ul de la Antena 1, „Chefi la cuțite”. Dacă audiența Pro TV-ului a fost una constantă pe timpul Las Fierbinți (de la 20.30), iar postul TV s-a clasat pe primul loc, fără emoții, nu același lucru se poate spune și de când a început sezonul din Ferma (de la 21.30). Emisiunea cu Mihaela Rădulescu în postura de prezentator a fost pe locul secund pe toate target-urile, sub Chefi la Cuțite.

Cifrele celor de la Pro TV pe intervalul Ferma, s-au ridicat, în medie, la aproape un milion de români. Asta după ce, cu doar o oră înainte, pe Pro TV erau 1,7 milioane de români care se uitau la serialul Las Fierbinți.

Pe interval cu Chefi la Cuțite, Ferma și Las Fierbinți, Kanal D a avut serialul turcesc – „Prețul Fericirii”, iar de la 22:00 a difuzat „Patria mea ești tu”, relatează Paginademedia.ro.

Pe intervalul în care s-au intersectat Chefii cu Ferma (21:30-23:25), Antena 1 a fost prima în topul preferințelor telespectatorilor din țară. Peste 1.200.000 de telespectatori au urmărit preselecțiile din sezonul 8 al show-ului culinar. Minutul de aur a fost la 22:47, atunci când 1.640.000 de privitori se uitau la Chefi la Cuțite.