Nuntă făcută în mare secret la “Insula Iubirii”. Vestea a fost dată chiar de Diana, fostă concurentă a show-ului de la Antena 1

Publicat: 17/10/2018 | 10:08

Familia “Temptation Island – Insula Iubirii” s-a mărit! Și asta pentru că, potrivit mărturisirilor făcute de Diana, una dintre fostele concurente ale emisiunii, Ben s-a însurat cu femeia visurilor sale. În urmă cu câteva luni s-a aflat despre povestea de dragoste dintre fostul participant la “Insula Iubirii” și o tânără brunetă sexy.

Citește și: Mega-scandal la ”Insula iubirii”. Una dintre ispite e acuzată că și-a vândut trupul cu 300€/oră!

Nuntă făcută în mare secret la “Insula Iubirii”. Vestea a fost dată chiar de Diana, fostă concurentă a show-ului de la Antena 1

Diana Constantin l-a dat de gol pe bărbatul alături de care a mers să își testeze dragostea în Thailanda, la “Temptation Island – Insula Iubirii”, în cadrul unui live pe care l-a făcut pe o rețea de socializare. Întrebată de un fan când face și ea nunta, extravaganta fostă concurentă a show-ului de la Antena 1 a spus că aceasta va fi la momentul potrivit.

“Dar stați puțin, că n-ați aflat! Vă spun eu dacă nu ați aflat despre Ben! Ben s-a însurat. Știați că Ben s-a însurat sau nu știați? (…). Eu, când mă mărit? Când mi-o veni rândul”, a afirmat Diana Constantin în timpul live-ului făcut pe Facebook.

Fosta concurentă de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a mai mărturisit că s-a îngrășat două kilograme în ultima perioadă. Bruneta a divulgat acest amănunt după ce a primit un compliment din partea unui susținător.

Citește și: Sex la Insula Iubirii! Cine sunt concurenții care n-au mai ținut cont de nimic

Ce este Insula Iubirii

Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show din această toamnă, “Temptation Island – Insula iubirii”, aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea e prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și...