O femeie a devenit nimfomană și făcea sex cu necunoscuți după ce a fost violată de tată

Publicat: 07/03/2018 | 22:04

O femeie de 30 de ani care a fost consiliată pentru dereglări sexuale susține că a devenit nimfomană după ce a fost abuzată sexual de tatăl ei, la vârsta de cinci ani. Ea ajunsese să facă sex cu necunoscuți și să nu fie niciodată satisfăcută!

În urma traumei trăite, Jace Downey, din Austin, a devenit dependentă de sex şi ajunsese să se gândească chiar şi la suicid. Patologia ei a căpătat forme severe și a determinat-o să se uite la filme pentru adulţi inclusiv când era la muncă. Urmau apoi partide de sex cu necunoscuți. Jace a ajuns depresivă și a vrut chiar să se sinucidă, dar a avut puterea să se oprească la timp, arată ”The Sun”.

Imaginea care a înnebunit internetul. Cum s-a pozat Mihaela Rădulescu. A îmbrăcat un body sexy și… “Mișcă-ți fundul!”

Jace a crezut că este bolnavă

„Credeam că sufăr de o boală. Mă întâlneam cu tot felul de străini, în diferite locuri. Nu spuneam nimănui unde merg şi cu cine mă întâlnesc. Mi-am vândut sufletul în această dependenţă cumplită. Am pierdut absolut tot, inclusiv sănătatea. Experienţa cu tatăl meu m-a marcat pe viaţă”, a spus femeia.

Ajunsesem în așa hal încât luam mașina să mă întâlnesc cu cineva și magândeam ”Întoarce-te, nu vreau să fiu cu această persoană” dar nu mă puteam abține și mă duceam cu persoana respectivă” a mai spus Jace.

 

Citește și...