Acasă » Exclusiv » O ospătăriță din Dorohoi a divorțat la puțin timp de la nuntă și… A făcut partajul pe costumul de mire, verighete + darul primit ”în plic”

O ospătăriță din Dorohoi a divorțat la puțin timp de la nuntă și… A făcut partajul pe costumul de mire, verighete + darul primit ”în plic”

De: Cristian Lisandru 16/05/2019 | 22:59
O ospătăriță din Dorohoi a divorțat la puțin timp de la nuntă și… A făcut partajul pe costumul de mire, verighete + darul primit ”în plic”

Proces fără precedent, la Dorohoi, în urma unei nunți care s-a lăsat rapid cu divorț și scandal-monstru.  Fericiții soți nu au stat alături decât puțin timp, după care căsătoria s-a transformat într-un ”război” purtat pe toate fronturile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă informații senzaționale din care reiese că drumul de la ”împreună, la bine și la rău” până la ”adio și n-am cuvinte + partaj” este – uneori – atât de scurt, încât până și judecătorii au fost luați prin surprindere. (CITEȘTE ȘI: BAT CLOPOTELE DE NUNTĂ! BRIGITTE SFĂT ȘI FLORIN PASTRAMĂ AU DEPUS ACTELE PENTRU A SE CĂSĂTORI)

Totul a început cu o nuntă ca-n povești, iar evenimentul s-a desfășurat conform tradițiilor, invitații petrecând alături de miri până în zorii zilei. Fiecare mesean a pus o ”cărămidă” la temelia viitoarei căsnicii, numai că nimeni nu a prevăzut ce turnură ”aprinsă” aveau să ia evenimentele. La scurt timp după ce mirii au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile și în fața lui Dumnezeu, mariajul s-a făcut fărâme, iar îndrăgostiții de altădată au cerut divorțul și s-au transformat în adversari intoleranți. Motivul? Banii ”de dar” și cadourile de la nuntă! 

Fosta soție a intentat ”procesul anului”

La doar câteva luni după ce a fost pronunțat divorțul, fosta soție l-a acționat în judecată pe fostul soț, cerând partajarea sumei de 40.000 lei, sumă dobândită – prin contribuție egală – în timpul căsătoriei și obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată. Concret, femeia spunea că petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant din localitate, iar mirii au primit în dar suma de 80.000 de lei. După achitarea cheltuielilor de nuntă – 40.000 lei – fericita familie a rămas cu jumătate, adică 40.000 lei. Numai că fostul soț și-ar fi însușit suma respectivă, comunicându-i soției că a depus-o într-un cont bancar. Reclamanta îl acuză pe bărbat că a retras suma din bancă fără să o anunțe, iar în instanță – cu ocazia divorțului – i-a promis că îi va înapoi 20 000 de lei, ceea ce nu s-a mai întâmplat. (VEZI ȘI AICI: AVEM FILMĂRI UNICE DE LA NUNTA SECRETĂ A MULTIMILIONARULUI ”CALYPSO”…)

Fostul soț susține că plătit toate cheltuielile de nuntă

Pe de altă parte, fostul soț se poziționează de partea cealalată a ”baricadei” și susține, în fața instanței, că el a plătit, integral, toate cheltuielile de nuntă. Astfel, bărbatul declară că el a cumpărat costumul de mire, rochia de mireasă și verighetele. Mai mult, susține că a dat și avansul pentru orchestră, sala în care s-a desfășurat nunta, prăjituri și băutură, iar până în ziua nunții a cheltuit suma de 11.000 lei. Tototdată, bărbatul mai declară că s-a înțeles cu fosta soție să facă economii și să aibă cel puțin 8.000 de lei în ziua nunții, bani care urmau a fi folosiți pentru a achita restul cheltuielilor de nuntă, numai că totul a rămas la stadiul de ”vorbe fără acoperire”. (NU RATA: IATĂ CUM DANSEAZĂ MOLDOVENII! IMAGINILE DE LA O NUNTĂ DIN BOTOȘANI AU FĂCUT ÎNCONJURUL LUMII)

Totuși, bărbatul a recunoscut că s-a primit din partea invitaților prezenți la eveniment suma de 80.000 lei, iar după plata cheltuielilor de nuntă au rămas 40.000 lei, sumă pe care a depus-o la bancă. Conform declarației sale, fosta soție i-ar fi spus că nu are nicio pretenție la respectivii bani, motivul fiind acela că… toate cadourile au rămas la partea reclamantă. Când i-ar oferit femeii 10.000 lei, a fost refuzat.

Covorul persan, cuptorul cu microunde, lenjeria de pat și icoanele

Părțile au devenit din ce în ce mai ”înfierbântate”, ceea ce a dus la momente de-a dreptul hilare în sala de judecată. Fostul soț a enumerat toate bunurile care ar fi fost primite la nuntă din partea nuntașilor, cadouri rămase… la fosta consoartă. Iar lista s-a dovedit a fi lungă cât o zi de post: un covor persan, un cuptor cu microunde, un aspirator marca Samsung, un set de tacâmuri, un robot de bucătărie, două blendere, tablouri, icoane, lenjerie de pat, fețe de mese, pături, plăpumi, perne, seturi de cafea, seturi de tacâmuri, bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de lei. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE A PRINS BUCHETUL! OARE URMEAZĂ O NUNTĂ ÎN SHOWBIZ?)

Lovit în amorul propriu, bărbatul a solicitat instanței ca, din suma cerută de fosta soție, să se scadă valoarea cadourilor care au rămas la părinții reclamantei, plus suma de 16.700 lei, reprezentând contribuția lui exclusivă la pregătirile pentru nuntă. Astfel s-a ajuns la suma de 27.300 lei, sumă care – conform pârâtului – ar trebui partajată.

Ospătărița a solicitat proba cu martori

”Cuvântul meu împotriva cuvântului tău” nu a dus la niciun rezultat, evident, așa că fosta soție – ospătăriță de meserie – a solicitat în instanță… proba cu martori. Și totul a apărut într-o nouă perspectivă. Nunta s-a desfășurat chiar într-un salon al restaurantului în care aceasta lucrează, motiv pentru care a și beneficiat de unele facilități. În acest punct al procesului, pârâtul a fost acuzat, fără menajamente, că a mințit în procent de 100% și că, de fapt, nu a cheltuit niciun ban înainte de nuntă, așa cum pretindea. (NU RATA: CE RUȘINE! FLORIN SALAM A FUGIT DE LA O NUNTĂ, ÎN TIMP CE CÂNTA. IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE PE INTERNET)

Familia femeii a fost aceea care ar fi avut o contribuție mai mare la achiziționarea bunurilor pentru nuntă, la organizarea ceremoniei legate de cununia  civilă și cea religioasă. Suplimentar, fiind și angajată a localului, ospătărița a reușit să obțină o reducere de 5.000 lei din partea restaurantului și a colegilor. După cum se poate observa, din declarațiile fostei soții a reieșit cu totul altceva decât susținea bărbatul. Ea și familia ei ar fi suportat, de fapt, în proporție de 90%, costurile pentru pregătirea nunții, iar pârâtul ar fi mințit instanța cu nerușinare.

Bărbatul este somat să dea înapoi și banii pentru… costumul de ginere, pantofi și verighetă

Hotărâtă să ”dea totul pe față”, ospătărița a declarat că ea a cumpărat florile pentru nuntă și invitațiile. În pofida celor spuse de fostul soț, tot ea ar fi dat avansul pentru fotografi și filmare, pentru muzică, dulciuri, cadouri pentru nași, rochia de mireasă și verighete. Pentru ca totul să fie cât mai ciudat cu putință, femeia a afirmat că nu s-au primit la nuntă cadourile indicate de pârât, că a primit doar un covor de la mama ei și un cuptor cu microunde de la mătușa ei, iar alte cadouri – constând în lenjerii, tacâmuri, icoane – se află la pârât. (VEZI AICI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! ANDA CĂLIN CONFIRMĂ: FACE NUNTA CU LIVIU VÂRCIU)

În consecință, femeia a cerut ca pârâtul să îi achite și suma de 3.500 lei reprezentând costumul, încălțămintea și verigheta pârâtului, deoarece acestea au fost achiziționate tot de ea. Firește, martorii chemați de fosta soție au confirmat cele spuse de aceasta.

Hotărârea instanței sau cum să împaci și capra, și varza

Pusă în fața unor asemenea declarații contradictorii, instanța a decis partajarea sumei de… 40.000 lei și a fixat cheltuielile de judecată.

”Totodată, instanța reține că suma de partajat a fost primită de părți cu titlu de dar de nuntă conform obiceiului și constituie bun comun, soții având drepturi egale asupra acestuia. În legătură cu darurile de nuntă, se consideră că, indiferent dacă sunt făcute de părinții unuia dintre soți sau de alte persoane, sunt bunuri comune, deoarece, din împrejurările în care sunt făcute și anume, cu ocazia serbării nunții și având în vedere că scopul lor îl constituie formarea începutului de patrimoniu comun al soților, rezultă intenția dispunătorului de a-i gratifica pe ambii soți.

Întrucât patrimoniul comun cuprinde sumele care rămân după restituirea unor cheltuieli angajate de soți împreună pentru organizarea nunții, în cauză instanța reține că, după deducerea cheltuielilor de nuntă, activul patrimonial este format din 40.000 lei , sumă recunoscută de pârât și folosită  exclusiv de către acesta.

Din probele administrate în cauză nu rezultă că invitații au participat la nuntă doar în considerarea unuia dintre soți și nici intenția acestora de a-l gratifica doar pe soțul care i-a invitat, astfel că instanța, constatând și lipsa unei înțelegeri prealabile în sensul retragerii de către părți a sumelor cheltuite de aceștia din darurile de nuntă, apreciază că nu se pot stabili cote diferite la efectuarea unu i asemenea partaj. Constatând că părțile au o cotă de 1/2  fiecare din masa partajabilă, instanța va dispune partajarea sumei de 40.000 lei și va obliga pe pârât să-i achite reclamantei suma de 20.000 lei urmând a respinge cererea reconvențională ca neîntemeiată.

Cu privire la cheltuielile de judecată, instanța constată că reclamanta a efectuat cheltuieli în sumă de 3.600 lei, iar pârâtul în sumă de 700 lei. Având în vedere că cererea reconvențională urmează a fi respinsă, instanța va avea în vedere din cheltuielile efectuate de pârât doar 1/2 din onorariul avocatului, respectiv suma de 250 lei, va compensa cheltuielile de judecată și va obliga pârâtul să achite reclamantei suma de 1.675 lei”, a decis instanța. (CITEȘTE ȘI: SUPERBA PREZENTATOARE TV S-A MĂRITAT, IAR NOI AVEM IMAGINI EXCLUSIVE DE LA NUNTĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe săptămână
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui Costel Corduneanu. Cum putea fi salvat
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui...
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe