O postare MAI despre Untold a devenit virală pe Facebook: “Am zis: «faină», nu interpretaţi”. Mesajul fabulos scris de un tânăr și reacția celor de la MAI

Publicat: 03/08/2018 | 14:28

O nouă postare făcută de reprezentanții Ministerul Afacerilor Interne despre Untold 2018 a devenit virală pe Facebook la Untold. Oficialii MAI au transmis un mesaj subtil petrecăreților de la festivalul care are loc zilele acestea pe Cluj Arena. 

Citește și: Untold 2018. Tiesto, show pe scena principală

Mesajul fabulos scris de un tânăr la postarea MAI despre Untold

Direcţia de Comunicare din cadrul MAI a postat pe Facebook un mesaj referitor la câinele-poliţist Şuier care a ajuns la Cluj pentru festivalul Untold 2018.

“Eu am ajuns!
Știu că la #Untold niciun lup nu va sta jos, dar îmi doresc ca toți să rămână în picioare, inclusiv la after!
No, amu distracție faină… am zis: « faină», nu interpretați!” este mesajul apărut pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Postarea a primit aproape 10.000 de aprecieri, sute de distribuiri și numeroase mesaje, iar Răzvan, un utilizator Facebook, i-a întrebat pe oficialii MAI: Ana are 6 mere. Bogdan mănâncă 5 boabe de struguri, iar masa soarelui este de 1.989 × 10^30 kg, care este circuitul vostru pe durata festivalului? Întreb pentru toți de acolo, că eu nu merg . El nu a așteptat mult, pentru că cei de la Ministerul de Interne i-au răspuns și l-au și corectat: “Și atunci de ce întrebați? App…1,9891×10^30 kg” – acest mesaj strângând peste 500 de like-uri.

Citește și:Cătălin Botezatu, sărutat cu patos de o brunetă focoasă la Untold! Imagini senzaționale din zona VIP a celebrului festival

Un alt comentariu care a fost apreciat de internauți a fost al lui Alex:  “E doar Șuier sau mai are și prieteni? întreb și eu la rândul meu pentru alt prieten…”.

Citește și:Adrian Cristea, apariție surprinzătoare la Untold! Cum s-a ferit “Prințul” de ploaia care nu a stricat cheful petrecăreților de la festival

Mesajul incredibil postat de un tânăr, căruia reprezentanții de la MAI i-au răspuns. Sursa foto: Facebook

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre Untold Festival, devenit cel mai mare eveniment muzical din Europa încă de la prima ediţie, care a avut loc în 2015:

Ce pretenții au avut mega-starurile de la UNTOLD. Imagini în exclusivitate

Emil Boc, cu fiica de mână, la UNTOLD. Primarul Clujului s-a pus pe vine ca să-i facă fotografii Patriciei. VIDEO

Senzația zilei la UNTOLD! Un ansamblu de folclor a atras atenția la cel mai mare festival din Europa. VIDEO
Citește și...