Adrian Cristea, apariție surprinzătoare la Untold! Cum s-a ferit “Prințul” de ploaia care nu a stricat cheful petrecăreților de la festival

Publicat: 03/08/2018 | 10:05

De trei ani, Untold Festival strânge pe scena de pe Cluj Arena nume grele din muzica electronică, iar în public, vedete din showbiz-ul românesc, dar și din cel de peste hotare. Printre petrecăreții cunoscuți care și-au făcut apariția încă din prima zi a celebrului festival se numără Adrian Cristea. Rămas din nou singur după ce s-a despărțit de Flori Raiciu, fostul fotbalist a venit însoțit de câțiva prieteni. “Prințul” a venit bine pregătit pentru ploaia de vară care a căzut în timpul show-ului de seara trecută.

Citește și: Cătălin Botezatu, sărutat cu patos de o brunetă focoasă la Untold! Imagini senzaționale din zona VIP a celebrului festival

Îmbrăcat cu un tricou alb, jeanși, pantofi sport și cu zâmbetul la purtător! Așa și-a făcut apariția Adrian Cristea la Untold. Cum a venit după ce s-a dat startul distracției de la cel mai mare festival de muzică electronică din Europa, el a venit și pregătit pentru furtuna anunțată. Fără fițe, “Prințul” și-a pus pe el o pelerină de ploaie ca să nu se aleagă și cu o răceală după această distracție de zile mari.

Citește și: Gina Pistol, singurică la Untold: ”Unii mai trebuie să…”

În unele momente, Adrian Cristea a fost mai preocupat de telefon decât de show-ul incendiar pe care l-au asigurat artiștii care au urcat pe scenă în prima seară de la Untold Festival 2018. Dar, după ce răspundea mesajelor primite, cel mai probabil, fostul fotbalist reintra în atmosfera impresionantă, dansând pe beat-ul muzicii.

Citește și: Interviu în pat cu Andreea Esca, la UNTOLD: ”M-am gândit că trebuie să văd cum arată acest festival și din spatele ecranului”

Adrian Cristea, în relații foarte bune cu mama fiicei sale

În cadrul unui interviu acordat anul trecut, Denisa Nechifor a mărturisit că, deși nu mai formează de mult timp un cuplu alături de Adrian Cristea, el nu uită de “meseria” de tată şi îşi ia rolul în serios de fiecare dată când este nevoie.

“Am o relaţie foarte bună cu Adi de multă vreme şi îi mulţumesc şi lui. Ce să zic, suntem aşa… nişte oameni normali, care îşi cresc copiii împreună. Nu avem nici fiţe, nici figuri. A venit, a luat-o (n.r.: pe Rania) la şcoală, l-am rugat frumos, fiind ziua mea, am vrut şi eu după să mai dorm o oră pentru că e cumplit să te trezeşti zilnic la 6:30. A venit, a luat-o, mi-a adus ceva şi a plecat”, a declarat Denisa Nechifor în primăvara anului trecut.

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre Untold Festival, devenit cel mai mare eveniment muzical din Europa încă de la prima ediţie, care a avut loc în 2015:

Ce pretenții au avut mega-starurile de la UNTOLD. Imagini în exclusivitate

Emil Boc, cu fiica de mână, la UNTOLD. Primarul Clujului s-a pus pe vine ca să-i facă fotografii Patriciei. VIDEO

Senzația zilei la UNTOLD! Un ansamblu de folclor a atras atenția la cel mai mare festival din Europa. VIDEO
Citește și...