Oana Lis, răpusă de durere: “Nu mai e pe acest pământ!”

Publicat: 06/12/2018 | 08:07

Oana Lis a postat, miercuri, pe contul personal de socializare un mesaj care i-a îngrijorat teribil pe admiratorii blondinei. În prag de sărbători, soția fosului edil al Capitalei și-a adus aminte de persoanele dragi din viața ei care, din păcate, au decedat. Vedeta le duce teribil dorul și ales să-și strige disperarea pe Facebook.

„Ce greu e când ţi se face dor dintr-o dată de cineva care nu mai e pe acest pământ… Şi de obicei de sărbători îmi vin gândurile astea şi un dor pe care nu-l poti împăca printr-o îmbrăţisare… un telefon… Voi cum treceţi peste momentele acestea!?”, a scris Oana Lis.

Citește și: Viorel Lis joacă la păcănele, iar Oana filmează: ”Momentul ăla când ai pensia mică…”

Viorel Lis, operat de urgență în primăvara acestui an

În primăvară, Oana Lis a trecut prin mari emoții cu soțul ei, care a fost operat de urgență. În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie. Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată. Din fericire, fostul primar al Capitalei și-a revenit.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Citește și: Oana Lis, la momentul adevărului. “A imita orgasmul e floare la ureche!” Ce provocare le-a făcut bărbaților soția fostului primar al Capitalei

Citește și...