Oana Zăvoranu a dansat ”obraznic” într-un club din Mamaia! Soțul n-a putut s-o oprească…

Publicat: 28/07/2020 | 23:47

Oana Zăvoranu s-a relaxat în weekend pe litoralul românesc. Bruneta nu a fost, însă, singură ci împreună cu soțul ei și niște prieteni apropiați. CANCAN.RO vă prezintă imagini fabuloase cu vedeta care s-a ”întors” în lumea bună, după o perioadă de… abstinență.

Dornică de o escapadă, Oana Zăvoranu și-a făcut bagajele și a mers în cea mai exclusivistă stațiune de pe litoralul românesc ca să se relaxeze, dar și să se distreze. Vedeta nu a fost, însă, singură ci împreună cu Alex Ashraf și un grup de prieteni apropiați, puși pe petrecere.

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Iar atunci când și-a făcut apariția într-un club din Mamaia, bruneta a întors toate privirile. (CITEȘTE ȘI: SELLY A SCOS-O PE IUBI LA UN RESTAURANT DIN CARTIERUL MILIONARILOR ȘI…)

Oana Zăvoranu s-a distrat pe cinste

Conștientă de atuurile sale, Oana a optat pentru o ținută albă, care i-a pus bronzul și formele fără cusur în evidență. Pe tot parcursul serii, vedeta a zâmbit, s-a distrat pe cinste și și-a făcut selfie-uri fabuloase.

Însă, în momentul în care a început să danseze și să-și miște posteriorul bombat pe ritmul muzicii… suflarea masculină a rămas mască! Iar Alex Ashraf… n-a scăpat-o nicio secundă pe soția lui din ochi!

Un lucru este cert! La masa Oanei Zăvoranu a fost numai distracție și voie bună, iar petrecerea s-a încheiat abia în zori.

Oana Zăvoranu s-a distrat pe cinste la mare

Sume colosale pentru întreținerea corporală

La cei 47 de ani, Oana Zăvoranu nu îşi arată deloc vârsta. Vedeta arată incredibil de bine, însă… plăteşte o avere pentru întreţinerea corporală. Bruneta a mărturisit în nenumărate rânduri că nu îi place să meargă la sală, în schimb este abonată la saloanele de înfrumuseţare.

Oana Zăvoranu cheltuie mii de euro pe tratamente și poate fi confundată, cu ușurință, cu… o puștoaică de 20 de ani. (VEZI ȘI: DANI OȚIL ȘI-A ARĂTAT MUȘCHII PE PLAJA DIN MAMAIA! LOGODNICA LUI A ÎNCEPUT SĂ…)

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme.

Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine”, a declaratOana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat religios în 2017

Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în 2017, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a cunoscut sufletul pereche și nici nu își imagina că va ajunge vreodată în fața altarului. (VEZI ȘI: „SURORILE TSUNAMI” AU BULVERSAT BOGĂTAȘII PE PLAJĂ CU SILICOANELE LOR!)

”Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie

Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.