Ozana Barabancea e piele și os! Cele mai noi fotografii cu vedeta Antenei

Publicat: 23/05/2018 | 23:02

Ozana Barabancea a pus piciorul în prag vara trecută! Artista nu a mai suportat surplusul de greutate, unul cam mare, și, cum nici sportul nu a ajutat-o, a apelat la medici. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Și-a micșorat stomacul, iar rezultatele nu au întârziat să apară. A slăbit 40 de kilograme, dar nu a fost mulțumită cu atât. Acum, Ozana este cam “piele și os”, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile uluitoare cu soprana.

Ozana Barabancea continuă să dea jos kilogram după kilogram. Într-un timp relativ scurt. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarVara trecută, artista și-a făcut operație de micșorare a stomacului, pentru că nu reușea să aibă silueta la care visa, în ciuda faptului că a încercat cu sport. De atunci a urmat și un regim alimentar ceva mai strict, în niciun caz de înfometare, iar rezultatele s-au văzut de la o lună la alta. (VEZI AICI: IMAGINI NECENZURATE CU MEGA-VEDETA ANTENEI 1 DUPĂ CE ȘI-A MICȘORAT STOMACUL)

Astfel, Ozana Barabancea dădea jos nu mai puțin de 40 de kilograme, până la începutul lunii martie. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezenta atunci imaginile cu Ozana ”trasă prin inel” și mândră de silueta ei. Vedeta nu s-a oprit acolo. A continuat să ”subțieze” regimul alimentar, așa că acum a ajuns aproape piele și os. Imaginile pe care vi le prezentăm sunt grăitoare.

Chiar dacă a slăbit îngrijorător de mult, este, însă, posibil ca jurata de la ”Te cunosc de undeva” să-și fi fixat această țintă, iar de acum să spună ”stop slăbit!” (CITEȘTE ȘI: OZANA BARABANCEA E FOC ȘI PARĂ, DUPĂ CE I S-A PUS POPRIRE PE SALARIU)

Ozana Barabancea: ”A fost un act de curaj!”

Ozana Barabancea a mărturisit, atunci când a apelat la intervenția chirurgicală, că a fost un act de curaj din partea ei. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care s-a îngrășat foarte mult.

„Cred că m-am îngrăşat pe fond nervos. Este un act de mare curaj, pe care nu credeam că pot să-l fac. Eu sunt sănătoasă tun, dar nu eram mobilă, nu puteam să fac mai nimic, să mă joc cu copiii mei. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămână, dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul ăsta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am să beau trei săptămâni lichide, supe strecurate, ceaiuri. Dacă puteţi să credeţi, am savurat linguriţă cu linguriţă un iaurt de băut. Am spus adio tuturor băuturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool”, a spus Ozana, la puțin timp după operație. (CITEȘTE ȘI: OZANA BARABANCEA, DATĂ AFARĂ DE LA ŞCOALA DE MUZICĂ)

„Înainte, mâncam dezordonat. Trebuie să avem nu doar o alimentaţie sănătoasă, ci să alocăm şi timp pentru a mânca. Atunci când mâncăm, nu trebuie să dăm SMS-uri, nu trebuie să ne uităm la televizor, nu trebuie să vorbim la telefon, trebuie să ne deconectăm. Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc şi dulce, dar important este să renunţi la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utilă”, mai spunea vedeta. În urma operației, Ozanei i-a rămas doar 15 la sută din stomac.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...