(P) Descopera metoda revolutionara care te scapă de părul cărunt!

Publicat: 29/02/2016 | 17:41

În ultimul program "Dr. Oz Show" a fost dezvăluit un adevărat succes la nivel mondial în lupta împotriva părului cărunt. S-a dovedit că mii de persoane din întreaga lume se lauda cu efectele acestui "tratament miraculos" împotriva încărunţirii părului.

Cu toate acestea, puţine persoane ce se luptă cu încărunţirea părului sunt conştiente de modul în care această soluţie întinereşte părul.

Dr. Lindsey (invitat în emisiunea Dr. Oz) a arătat că eficacitatea metodei constă în sinergia acţiunii celor 3 ingrediente naturale: „Doză mare de flavonoizi inhibă procesul încărunţirii părului, stimulând în acelaşi timp creşterea producţiei de pigment al părului – melanina. De asemenea, protejează părul împotriva îmbătrânirii în mod natural şi în condiţii de siguranţă. Aceasta este una dintre soluţiile cele mai de încredere împotriva încărunţirii părului.

advertorial

Expertul a prezentat în faţa camerei rezultatele cercetărilor sale: o medie de 35% din părul încărunţit este eliminat după 7 zile de utilizare. În 4 săptămâni, până la 86,7% din păr îşi recapătă culoarea naturală. Metoda nu conţine stimulente, doar 100% ingrediente naturale: extract concentrat de afine, PABA şi coenzima Q10.

Eficienţă perfectă

Multe persoane ce se luptă cu încărunţirea nu erau sigure cu privire la eficienţa acestei metode. Însă, opiniile bărbaţilor şi femeilor, care au încercat acest tratament şi-au risipit toate îndoielile. Mai jos, opinia unuia dintre ele:

„După 14 zile, am fost surprinsă! Părul a devenit în mod semnificativ mai închis, mai des şi mai strălucitor – acesta este un efect suplimentar al tratamentului. Părul meu arăta grozav, iar eu mă aflam la doar jumătate de drum… Următoarele 2 săptămâni mi-au înlăturat complet îndoielile. Nu-mi ascund deja părul cărunt! În plus, soţia mea este fericită că, din nou, am părul de culoare închisă şi luxuriant, ca atunci când ne-am întâlnit.”

Click aici pentru a afla mai multe despre tratamentul împotriva încărunţirii

Citește și...