(P) Vrei să câștigi bani din videochat dar ești timidă? Lucky Studio e perfect pentru tine

Publicat: 11/10/2018 | 14:40

Ești tânără, ai toată viața înainte și ai nevoie de bani. Iar videochatul în Iași e o oportunitate foarte bună pentru tine. Doar că ești un pic cam timidă și tot amâni să iei o decizie. Îți spui că poate o să te angajezi săptămâna viitoare, apoi cealaltă și tot așa. În loc să faci bani și să te bucuri de toate avantajele videochatului în Iași, îți spui că o să mai vezi tu. Și timpul trece. Avem însă o veste bună pentru tine: Lucky Studio te ajută să treci peste orice ezitări!

Lucky Studio îți oferă training în videochat din prima zi

Mai întâi, vrem să-ți spunem că e ok să fii timidă. Lucky Studio este un studio de videochat din Iași exclusiv feminin. Deci te înțelegem foarte bine, ca femei, că uneori ai unele rețineri. Avem 10 ani de experiență în domeniul ăsta și am lucrat cu sute de modele la fel. La început, și ele erau ușor timide, aveau mai puțină încredere în ele. De aceea am priceput cât de important este trainingul profesionist, acordat din prima zi când vii la program.

Acum, Lucky Studio are cea mai bună echipă de colege la training din videochat în Iași. Imediat cum îți cunoști trainerul, ea îți explică foarte clar și cu multă răbdare tot ce trebuie să știi despre videochat. Te familiarizezi cu site-urile pe care vei lucra, cu organizarea de la studio și cu orice îți este util. Respectul absolut este o regulă de aur la noi . Deci te asigur că vei fi relaxată tot timpul când vei afla lucrurile astea noi. Când ți se pare că ai neclarități, doar întrebi și ți se răspunde politicos. E felul nostru de a te face să te simți cât mai confortabil la noi. În felul ăsta, tot devine mai ușor și mai plăcut la job.

Te ajutăm pas cu pas să faci bani din videochat

Așadar, poți să fii liniștită. Răbdarea și grija noastră îți vor asigura un progres treptat și sigur. Fetele noastre de la training sunt amabile, deci îți va fi ușor. Cu încurajare continuă și optimism, parcurgem împreună etapă cu etapă acest drum spre succes. De asta suntem căutate de multe modele foarte tinere. Vin la Lucky Studio să se angajeze în videochat chiar dacă sunt la primul lor job. Pentru că oricine știe cum e videochatul în Iași ne recomandă cu căldură.

Vrei să te convingi cu ochii tăi că aici e locul potrivit să te angajezi ca model de videochat în Iași? E foarte simplu. Ne dai un simplu telefon și noi te invităm să vizitezi Lucky Studio, fără obligații din partea ta. Doar ca să îți faci o impresie despre cum e la noi. Poți chiar să și stai de vorbă cu câteva modele de-ale noastre dacă vrei. O să vezi că și ele au fost timide la început. Li se părea că o să fie greu și s-au descurcat de minune. Sunt niște fete simpatice, care vor să se descurce în viață și au găsit aici jobul perfect pentru ele. Deci, tu ce mai stai pe gânduri? Sună-ne și hai să ne faci o vizită@ Te așteptăm cu o cafea bună și prietenie la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iași!

Contact studio de videochat Iași Lucky Studio:

Tel:0742 286 286

www.luckystudio.ro

 

Citește și...