Părinții lui Răzvan Ciobanu au pornit o anchetă pe cont propriu pentru a afla cum a murit de fapt fiul lor

Publicat: 11/05/2019 | 00:14

La fel ca mulți prieteni apropiați ai creatorului de modă, părinții lui Răzvan Ciobanu nu sunt împăcați deloc cu moartea fiului lor. Ba chiar le ridică multe semne de întrebare circumstanțele în care a avut loc accidentul. (Cel mai bine platit job din București) Așa că ar fi decis să deruleze o anchetă în paralel cu cea a poliției, demers pentru care ar fi angajat niște profesioniști!  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii în premieră. 

Moartea lui Răzvan Ciobanu a fost tratată la început ca un accident de circulație, produs din vina lui, pentru că toate datele preliminare indicau atunci că acesta s-ar fi întors de la un festival de muzică, unde ar fi consumat substanțe interzise. Așa că a pierdut controlul volanului, iar, pentru că nu purta centură, a fost proiectat în afara mașinii și a murit. Doar că, rând pe rând, multe dintre aceste ipoteze au fost desființate și așa s-a luat în considerare inclusiv varianta unei crime!

(VEZI AICI: CE OBIECT AU RIDICAT POLIȚIȘTII DIN MAȘINA ÎN CARE A MURIT RĂZVAN CIOBANU)

Prietenii, dar mai ales familia lui Răzvan Ciobanu, sunt convinși că fostul designer își iubea viața mult prea mult ca să și-o ia, și nici nu ar fi fost atât de dependent de droguri pe cât s-a vehiculat în spațiul public. Sunt multe întrebări care nu și-au găsit răspunsul și au făcut această anchetă să meargă spre alte piste. Una dintre întrebări ar fi de ce apartamentul designerului a fost spart și răvășit imediat după ce s-a aflat că a murit, dar și de ce nimeni din anturajul său, dintre cei cu care se afla la mare, nu a ieșit să vorbească.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

„Intrase în  niște anturaje…”

„Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc. La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă, îi întrebam pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni noi intrați în viața lui. N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot”, a susținut însăși avocata Laura Vicol, considerată cea mai apropiată prietenă a creatorului de modă.

(CITEȘTE ȘI: MENAJERA LUI RĂZVAN CIOBANU, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE)

Toate aceste circumstanțe neclare au făcut familia fostului designer să ia o decizie foarte importantă! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că părinții lui Răzvan Ciobanu ar fi angajat o firmă de detectivi particulari care să elucideze misterul morții fiului lor. Pentru că, între timp, și-ar mai fi pierdut din încrederea în autorități, aceștia au vrut să afle cât mai repede posibil care a fost traseul lui Răzvan în acea noapte fatidică. Și, mai ales, ce anume s-a întâmplat de mașina lui a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de copaci.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța.

Ultima notă de plată de la masa lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu se afla la malul mării pentru a petrece vacanța de Paște, existând martori care au declarat că acesta a fost văzut la un festival de muzică electronică. Într-adevăr, el a fost acolo în noaptea de sâmbătă spre duminică, așa cum au relatat surse autorizate pentru CANCAN.ROîmpreună cu o gașcă mare de prieteni.

Au fost la masa lui 20 de persoane, nota de plată fiind achitată de unul dintre prietenii lui Răzvan, pe nume Iulian Cercel. Cel din urmă a plătit în avans 14.000 de lei pentru masă & consumație. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat, în exclusivitate, detalii despre ce anume s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu în acea noapte! Mai întâi de toate, este de precizat că Cercel și-a primit înapoi, ulterior, o parte din bani, aproape 2.000 de lei, pentru că nota de plată a fost mai mică decât se anticipa.

Așadar, Răzvan Ciobanu și amicii lui au comandat următoarele: 4 sticle de Jagermeister, 36 de Red Bull, 27 Coca Coca, 100 sticle apă Vittel, 17 sucuri naturale, 3 sticle de vodcă Belvedere, 25 sticle de apă Perrier, 5 beri Heineken, 1 pachet de țigări și 2 cocktailuri. Nota, la final de consumație, a fost în valoare de 12.369 de lei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...