Partenera lui Mazăre Jr. i-a intrat la suflet ”soacrei”

Publicat: 19/07/2020 | 23:11

După ce a petrecut pe litoral alături de o tânără senzuală, Radu Mazăre Jr. a primit și acceptul mamei să poată intra într-o relație ”oficială”.

Surse D.A.S. categoria A ne-au furnizat cele mai surprinzătoare detalii din sânul familiei Mazăre.

(NU RATA: RADU MAZĂRE JR, PARTY-DISCRET DE ZIUA IUBITEI ÎNTR-UN RESTAURANT SELECT DIN MAMAIA)

Astfel, weekendul petrecut de frumoasa tânără la Constanța cu ocazia aniversării sale ar fi fost un bun prilej pentru a se apropia mai mult de familia Mazăre. Tânăra a petrecut într-un cadru de vis,la un renumit restaurant din Mamaia, alături de familia lui Răducu, dar și a prietenilor. Mai mult decât atât, mama lui Radu se pare că o place foarte mult pe aceasta, așa că nu ar fi de mirare să o dorească drept noră.
(CITEȘTE ȘI: RADU MAZĂRE JR. A REVENIT ÎN LUMEA PARTY-URILOR SELECTE DE PE LITORAL. CUM S-A DISTRAT ALĂTURI DE IUBITĂ ȘI DE PRIETENI)
Iulia și-a serbat ziua de naștere alături de familia lui Radu

Radu Mazăre Jr., party de fițe pe litoralul românesc

Pentru că pandemia de coronavirus l-a ținut pe Radu Mazăre Jr. departe de lumea mondenă, redeschiderea teraselor și a cluburilor de pe litoral l-a readus în forță în centrul distracției din Mamaia.

Fiul fostului edil al Constanței Radu Mazăre a fost prezent și acum două weekenduri în club, chiar la primul party de la LOFT Mamaia din acest sezon. CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, imagini cu tânărul, care era însoțit de o sexoasă brunetă și de mai mulți prieteni.

La fel ca zilele trecute, și atunci a fost discret și nu a atras deloc atenția asupra sa.

Radu Mazăre Jr

Acum mai mulți ani, Radu a vorbit, într-un interviu, despre relația pe care o are cu părinții săi: „Mama a fost cea care m-a definit şi îngrijit de când eram mic şi până la o vârstă la care te puteai înţelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu.

De la el am moştenit pasiunea pentru sport şi călătorii. Am fost în peste 40 de ţări, marea majoritate în care puteam să practicăm şi kitesurf – care este sportul principal al familiei noastre. Dar am fost şi în alte locaţii, în care puteam să facem rafting pe râu, să mergem cu caiacul, să facem scuba diving. 

Tot timpul am urmărit să călătorim în locuri în care să facem activităţi sportive. Noi tot timpul am fost modeşti, am călătorit la clasa economy, tot timpul am avut sacii de zmee cu noi, plecam cu câte 7-8 zmee după noi. Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele în care să nu ieşim, pe noi ne interesa să simţim oamenii, să simţim locul, să experimentăm ce înseamnă ţara respectivă.

Şi atunci preferam să mergem în locuri mai puţin turistice, cu confort mai redus, dar să câştigăm experienţă”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.