Peste o sută de trenuri au fost anulate de Paște! Vezi lista actualizată

Publicat: 06/04/2018 | 09:14
Peste o sută de trenuri au fost anulate de Paște! Vezi lista actualizată

CFR Călători a anunțat că, de Paşte, capacitatea de transport va fi adaptată în funcţie de dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai cerute destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara şi Vatra Dornei. Sâmbătă, duminică şi luni peste o sută de trenuri sunt anulate sau redistribuite din cauza traficului redus.

În minivacanţa de Paşte, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii reţele, în special la trenurile către cele mai solicitate destinaţii. Sâmbătă, duminică şi luni peste o sută de trenuri sunt anulate sau redistribuite din cauza traficului redus, potrivit stirileprotv.ro.

„CFR Călători informează că în minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii rețele feroviare în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu  Mare, Timișoara, Vatra Dornei”, a anunțat CFR.

Lista actualizată a mersului trenurilor de Paște

Aproape 10% dintre trenuri vor fi anulate în zilele de 7, 8 și 9 aprilie, când se așteaptă trafic redus.Printre trenurile anulate se numără câteva între București și Brașov, dar și unele de lung parcurs, cum ar fi și trenuri care leagă capitala de Satu Mare, Baia Mare sau Suceava. 

Pasagerii care vor călători de la Piteşti către Mănăstirea Curtea de Argeş, duminică, trenurile din graficele obişnuite vor circula după un nou program, astfel:

Regio 13231, Piteşti (08.30) – Curtea de Argeş (09.19);
Regio 13232, Curtea de Argeş (13.30) – Piteşti (14.19).
Acestea vor opri în: Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.

Şi agenţiile de voiaj vor avea program special în această perioadă. Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie.

În zilele libere de sărbătoare legală – 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise.

Ca soluție, CFR Călători a pus vagoane cușetă (cu bilete la tarif standard de clasa a-2-a, și pe unele trenuri de zi, cum ar fi cel dintre București și Sibiu care pleacă la 16.43 din Gara de Nord.

Citește și...