Petrecere garantată cu Fuego și invitați speciali, în prima zi de Paște, la TVR 2!

Publicat: 24/04/2019 | 16:24

În prima zi de Paște, TVR 2 a pregătit cea mai specială petrecere, o gală a muzicii de suflet, combinată cu folclor și veselie, divertisment de calitate. Responsabil cu distracția va fi același Paul Surugiu-Fuego, a cărui ediție specială „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” are toate ingredientele pentru a vă face dupamiaza perfectă.(CITEȘTE ȘI: FUEGO S-A ”PRĂBUȘIT” PE SCENĂ LA CHIȘINĂU! FILMĂRI EXCLUSIVE + DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ: ”A FOST COPLEȘITOR PENTRU MINE…”)

Energia va fi continuă, piese cunoscute, voie bună, umor și emoție, artiști iubiți și apreciați și nu în ultimul rând, surprize și premiere. După mulți ani, Benone Sinulescu și Irina Loghin vor fi din nou împreună, povestind despre succesul lor măreț din anii 70, atunci când formau cel mai iubit cuplu de folclor.(NU RATA, AICI: EXCLUSIV LA TVR 2! FUEGO ADUCE LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA” DOUĂ MARI ARTISTE ALE ROMÂNILOR CARE NU AU MAI APĂRUT LA TELEVIZOR DE MULT TIMP!)

Vom canta, vom dansa, vom râde alături de ei, timp de aproape două ore, mai ales că Benone Sinulescu se află într-o formă de zile mari, pregătind două cântece spectaculoase. Irina Loghin propune premiere și ne întoarce în perioada copilăriei, cântând și în duet cu Fuego. Romantismul va fi asigurat de către cantautorul Ovidiu Komornyik, care ne aduce melodii noi și speciale trări prin muzica sa.

Petrecere garantată cu Fuego și invitați speciali, în prima zi de Paște, la TVR 2!

Minunatele Floarea Calotă, Viorica Chiurciu și Maria Dragomiroiu ne vor purta în lumea cântecului popular, cu cele mai cunoscute cântece din repertoriul lor, ajutate de taraful Cleante și frumoasa Diana Matei.

Actorul Nae Alexandru va salva mielul de Paște, iar Fuego cântă cu foc șlagăre despre români și despre veselie. Frumoasa Elena Gheorghe, într-o apariție de zile mari, ne aduce muzica armânească, perfectă pentru petrecere. Cele mai cunoscute și mai speciale șlagăre românești vor răsuna pentru voi, interpretate de artiștii invitați. Nu ratați cea mai bună petrecere din ziua de Paște!(CITEȘTE ȘI: FUEGO NU S-A PUTUT ABȚINE. MESAJ PENTRU CEI CARE FAC GLUME CU “ÎMPODOBEȘTE, MAMĂ, BRADUL!”. “TOATĂ LUMEA SE TRAGE DIN MAIMUȚĂ!”)

Petrecere garantată cu Fuego și invitați speciali, în prima zi de Paște, la TVR 2!

PE 5 MAI, LA TVR 1, DE LA ORA 21.00, VA FI DIFUZAT CONCERTUL EXTRAORDINAR „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA”, SUSȚINUT DE PAUL SURUGIU-FUEGO LA PALATUL NAȚIONAL „NICOLAE SULAC” DIN CHIȘINĂU CU OCAZIA CELEBRĂRII A 25 DE ANI DE CARIERĂ ARTISTICĂ. EVENIMENTUL ESTE UNUL REMARCABIL, TREI ORE DE CONCERT LIVE, CU MARI ARTIȘTI INVITAȚI ȘI CU MOMENTE SPECTACULOASE!