”Plușica” s-a combinat cu mentalistul vedetelor, iar noi avem primele imagini!

Publicat: 28/02/2019 | 23:26

La scurt timp după ce a părăsit reality-show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, Maria ”Plușica”, una dintre cele mai simpatice concurente din emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, s-a combinat cu unul dintre cei mai râvniți burlaci de pe scena mondenă de la noi din țară, cunoscut drept mentalistul vedetelor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL & SMILEY AU COMBINAT ÎN GRUP O STICLĂ DE WHISKY ÎNTR-O CAMERĂ RETRASĂ!)

Maria ”Plușica”, senzuala blondină care a sperat să își găsească perechea în renumitul reality-show de la Kanal D, lasă impresia că l-a dat uitării pe Daniel, fostul concurent de la ”Puterea dragostei” de care tânăra părea că s-a îndrăgostit nebunește în timpul emisiunii. (NU RATA, AICI: FIUL CELEBRULUI PRIMAR, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PENTRU DEȚINERE DE DROGURI!)

La scurt timp după ce a părăsit emisiunea, se pare că ”Plușica” a descoperit puterea magiei. Și asta pentru că, de câteva zile, împarte momente tandre cu Simion Ștefan, vestitul mentalist al vedetelor. (NU RATA, AICI: IMAGINI UNICE CU UNUL DINTRE CEI MAI DISCREȚI MULTIMILIONARI ROMÂNI)

”Plușica” de la ”Puterea Dragostei” s-a combinat cu mentalistul vedetelor

”Plușica” și Simion Ștefan, cel mai nou cuplu din showbiz

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi îndrăgostiți, în zona Foișorul de Foc din Capitală, acolo unde „Plușica” a mers la o clinică dentară. După ce au petrecut aproximativ o oră în cabinetul doctorului, Simion Ștefan și ”Plușica” au părăsit clinica cu zâmbetul pe buze și ținându-se de mână.

La scurt timp după ce au ieșit din cabinet, ”Plușica” a ținut să-i arate mentalistului o mostră de tandrețe. Când acesta se aștepta mai puțin, blondina l-a surprins cu o rafală de sărutări tandre. Ceea ce arată, destul de clar, că flacăra iubirii dintre cei doi arde la intensitate maximă. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU VLADIMIR DRĂGHIA & SOȚIA DUPĂ CE ALICE I-A DESCHIS ”FOSTULUI” PROCES PENTRU AVERE)

”Plușica” și Simion Ștefan, momente tandre pe stradă

Simion Ștefan s-a jucat cu mintea vedetelor

În urmă cu ceva timp, Simion Ștefan le-a supus pe câteva vedete care au fost prezente în platoul emisiunii ”Acces Direct” la cele mai periculoase probe. Între altele, a aranjat trei pahare de plastic cu gura în jos, iar unul dintre acestea ascundea un cui foarte ascuțit. Mircea Eremia și Alex Velea au stat alături de hackerul minții, în timp ce Simona Gherghe a amestecat paharele.

 „Eu vreau să filmez! O să fie sânge, eu am dat, dar a sărit sânge, Mircea ești curajos!”, a spus Alex Velea. Ștefan Simion a lovit cu putere unul dintre pahare și, din fericire, a fost cel gol. Apoi a fost rândul lui Mircea Eremia, care a nimerit și el un pahar gol, la sugestia mentalistului. (NU RATA, AICI: MENTALISTUL VEDETELOR L-A BĂGAT ÎN SPERIEȚI PE ALEX VELEA: ”EU V-AM SPUS CĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...