Primele imagini cu Vladimir Drăghia & soția după ce Alice i-a deschis ”fostului” proces pentru avere! E clar că…

Publicat: 27/02/2019 | 23:18

În urmă cu câteva zile, vă dezvăluiam că Alice Cavaleru, partenera de viață a antrenorului de la Exatlon, a mai fost căsătorită, iar, recent, l-a dat în judecată pe “fostul”, pentru o avere colosală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu Vladimir Drăghia și frumoasa lui soție, la scurt timp după ce vedeta de la Kanal D a revenit în România. (VEZI ȘI: SUPER-FILMĂRI CU SINGURUL ROMÂN CARE ȘI-A COMANDAT UN ASTON MARTIN VALKYRIE DE 3 MILIOANE €)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Vladimir Drăghia într-un renumit centru comercial din zona de nord a Capitalei, acolo unde fostul câștigător al marelui premiu de la Exatlon a mers să se relaxeze cu soția lui, Alice Cavaleru, dar și cu micuța lor, Zora. (NU RATA, AICI: ANALIZELE TOXICOLOGICE ÎL ÎNFUNDĂ… FIRICEL DIN ”LAS FIERBINȚI” S-A DROGAT CU COCAINĂ!)

După un scurt periplu prin magazinele din mall, pe Vladimir Drăghia se pare că l-a răzbit foamea, iar cei trei s-au îndreptat spre zona restaurantelor. Acolo unde Vladimir Drăghia s-a înfruptat, pe îndelete, dintr-o supă. Din câte se pare, vedeta Kanal D a dus dorul bucatelor românești.

Într-o formă fizică de invidiat, Vladimir Drăghia a profitat pe deplin de compania persoanelor dragi, într-o atmosferă relaxată. Semn clar că sportivul nu este afectat de acțiunea în instanță pe care soția sa a înaintat-o împotriva fostului partener de viață, de care a divorțat la notar. (NU RATA, AICI: FILMĂRI +18 CU UNA DINTRE CELE MAI SEXOASE ROMÂNCE DE PE INSTAGRAM)

Vladimir Drăghia alături de Alice Cavaleru, soția lui, la mall

Proces pentru o avere substanțială

Înainte să-l cunoască pe Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru a fost căsătorită cu un bărbat pe nume Răzvan Cocea, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. Cu toate că s-au despărțit în termeni amiabili, la notar, recent, Alice l-a dat în judecată pe fostul soț pentru o avere colosală. (NU RATA, AICI: ACTUALA SOȚIE A LUI VLADIMIR DRĂGHIA L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE FOSTUL PENTRU O AVERE COLOSALĂ)

Potrivit unor surse judiciare, Alice Cavaleru a deschis un proces la Judecătoria Sectorului 1 din București împotriva fostului partener de viață, care are ca obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial.

Alice Cavaleru ar fi susținut în fața magistraților că, în timpul mariajului, a construit împreună cu Răzvan Cocea un imobil, care a fost partajat în șapte apartamente, din care șase au fost vândute, iar sumele obținute au fost încasate de fostul ei partener de viață. Soția lui Vladimir Drăghia a cerut instanței să-i acorde cota cuvenită din apartamentul pe care fostul ei soț îl deține în imobilul  respectiv și jumătate din suma pe care acesta a încasat-o din vânzarea celor șase apartamente.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, o familie fericită

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează o familie fericită, admirată de toată lumea. Trăiesc la superlativ povestea de dragoste și se dedică cu totul fetiței lor, Zora. (NU RATA, AICI: AVEM DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ DIN DOSARUL CUNOSCUTULUI POLITICIAN! INSTANȚA A STABILIT DAUNE MORALE DE 50.000 LEI ȘI…)

„Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, povestea Vladimir Drăghia în urmă cu ceva vreme.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...