Polițistul „Bogdănel Gaborel”, nelipsit de la orgiile cu minore din „Depozitul Diavolului”. „Venea însoțit de un anturaj dubios și…”

Publicat: 20/07/2020 | 19:04

CANCAN.RO continuă dezvăluirile din dosarul „Depozitul Diavolului” de la Bacău, trimis recent în judecată. Cauza privește orgiile cu minore la care luau parte inclusiv oameni ai legii. Unul dintre inculpați, un polițist poreclit „Bogdănel Gaborel”, nu ar fi ezitat să se filmeze cu drogurile în mână la astfel de petreceri, potrivit martorilor.

Surse judiciare au arătat pentru CANCAN.RO că polițistul Bogdan Adrian Huiban, cunoscut sub porecla „Bogdănel Gaborel” ar fi inițiat „alimentarea” cu droguri de mare risc a petrecerilor din „Depozitul Diavolului”, organizate de Marius Scutaru, zis „Pepe”, „Max” sau „Nașul”. (VEZI ȘI: CE SE ASCUNDEA ÎN SPATELE ORGIILOR CU MINORE DIN „DEPOZITUL DIAVOLULUI” DE LA BACĂU. FETELE ERAU DROGATE CU ANESTEZICE PENTRU CAI ȘI…)

”Se vedea că îi place viața la maxim. Consuma alcool, droguri și se distra cu fete”, spune un martor despre fostul om al legii.

Iluzia protecției în fața legii

În perioada în care frecventa clubul clandestin de pe Strada Constanței din Bacău, Huiban avea calitatea de lucrător de poliție, activând în aceeași unitate cu inculpații Adrian Vasile Ardeleanu și Răzvan Gabriel Aursulesi, au mai arătat sursele citate.

Zeci de persoane au fost cercetate în mega-dosarul de la Bacău

„Din depozițiile martorilor audiați în cauză rezultă că prezența constantă a celor trei lucrători de poliție – cărora li se mai alăturau ocazional și alți colegi – crea participanților la petreceri impresia că inculpatul Scutaru Marius beneficiază de protecție și, probabil, genera chiar în conștiința acestuia un sentiment de impunitate”, au susținut anchetatorii.

Mai mult, polițistul ar fi fost perceput de către participanții permanenți la petreceri drept furnizor de droguri, ceea ce ar explica și comportamentul său dezinhibat și indiferent față de rigorile legii.

„Bogdănel Gaborel” a mai fost arestat pentru contrabandă, tâlhărie și furt

Culmea, la data săvârșirii faptelor, „Bogdănel Gaborel” era suspendat din funcție, fiind trimis în judecată în cadrul unui dosar al DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău, după ce, cu câteva luni înainte, fusese chiar arestat preventiv pentru săvârșirea unor infracțiuni de contrabandă, tâlhărie și furt.

Potrivit datelor de la dosar,  în vara și toamna anului 2014, polițistul petrecea o mare parte din timp în compania lui Marius Scutaru, la depozitul acestuia din Str. Constanței. (NU RATA: CE EFECTE AVEAU ANESTEZICELE PENTRU CAI ASUPRA MINORELOR DROGATE ÎN „DEPOZITUL DIAVOLULUI”. „NU MAI ERAM ÎN STARE SĂ…”)

„El a fost primul care a adus droguri acolo”

Comportamentul lui Huiban în timpul petrecerilor ar fi ieșit în evidență, fiind perceput defavorabil chiar de unii dintre participanți.

„Venea însoțit de un anturaj dubios și se comporta anormal”, a povestit unul dintre martori, în timp ce altul îl indică drept responsabil pentru inițierea consumului de droguri în timpul petrecerilor.

”Știu că Huiban Bogdan Adrian zis «Bogdănel Gaborel» obișnuia să aducă niște pliculețe cu praf alb care se trăgea pe nas. El a fost primul care a adus droguri acolo, până atunci se consuma doar alcool.

După ce, o perioadă, s-au consumat substanțe aduse de Huiban Bogdan Adrian, «Nașu» a început să procure și el ketamină de la un cabinet veterinar. Recunosc că, de câteva ori, am consumat și eu ketamină, în schimb nu am consumat prafuri aduse de Huiban Bogdan Adrian”, ar fi explicat martorul în timpul anchetei.

Zeci de persoane cercetate, 15 trimise în judecată

Procurorii DIICOT au finalizat, recent, mega-ancheta „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Zeci de persoane au fost cercetate pentru „activitățile” lor dintr-un club clandestin, unde mai multe minore erau drogate, agresate sexual sau traficate, inclusiv de către oameni ai legii. (CITEȘTE AICI: MĂRTURII DIN ”DEPOZITUL DIAVOLULUI” DE LA BACĂU. MINORELE ERAU DROGATE ȘI SUPUSE PERVERSIUNILOR SEXUALE: ”CONSUMAM CUIE, APOI…”)

Anchetatorii au trimis în judecată 15 inculpați, în frunte cu șeful grupării, Marius Scutaru, zis ”Nașu”, ”Pepe” sau ”Max”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.