Ce face Ilinca Vandici înainte de fiecare zi de filmări la „Bravo, ai stil!”
Acum s-a aflat! 👀
Home » Exclusiv » Ce se ascundea în spatele orgiilor cu minore din „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Fetele erau drogate cu anestezice pentru cai și…

Ce se ascundea în spatele orgiilor cu minore din „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Fetele erau drogate cu anestezice pentru cai și…

De: Sorin Avram 14/07/2020 | 12:09

Procurorii DIICOT au finalizat, recent, mega-ancheta „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Zeci de persoane au fost cercetate pentru „activitățile” lor dintr-un club clandestin, unde mai multe minore erau drogate, agresate sexual sau traficate, inclusiv de către oameni ai legii. CANCAN.RO vă prezintă detalii exclusive din culisele acestui dosar-bombă al DIICOT, după ce anchetatorii au trimis în judecată 15 inculpați, în frunte cu șeful grupării, Marius Scutaru, zis ”Nașu”, ”Pepe” sau ”Max”.

Cercetat sub control judiciar, Marius Scutaru va răspunde în fața magistraților pentru: punerea la dispoziţie a unui local pentru consumul ilicit de droguri; trafic de droguri de risc, cumpărarea de influență; sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și părăsirea locului accidentului, complicitate la săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență; pornografie infantilă, act sexual cu un minor, folosirea prostituției infantile în formă continuată; proxenetism, influențarea declarațiilor, răzbunare pentru ajutorul dat justiției și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. Dacă va fi găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare, Scutaru riscă ani grei de închisoare.

Ceilalți 14 inculpați sunt acuzați de fapte similare sau de complicitate cu liderul grupului. (VEZI AICI: MĂRTURII DIN ”DEPOZITUL DIAVOLULUI” DE LA BACĂU. MINORELE ERAU DROGATE ȘI SUPUSE PERVERSIUNILOR SEXUALE: ”CONSUMAM CUIE, APOI…”)

Ce se petrecea la Bacău

Faptele prezentate în cuprinsul rechizitoriului s-au consumat într-un depozit situat pe Strada Constanței din Bacău. În interiorul acestui spațiu, pe parcursul a mai bine de patru ani, Marius Scutaru „a angrenat societatea constituită în jurul său – de altfel deosebit de eterogenă prin asocierea unor oameni de afaceri, cu funcționari publici purtători ai autorității de stat, persoane cu trecut infracțional, sau elevi ai liceelor băcăuane – în practica curentă a abuzului de alcool, droguri și substanțe psihoactive, prostituție și spectacole cu caracter erotic”, au stabilit anchetatorii.

În total au fost puse sub acuzare 30 de persoane, dar, până la data emiterii rechizitoriului, acțiunea penală declanșată în privința unui număr de 11 inculpați a fost soluționată prin încheierea acordului de recunoaștere a vinovăției. (NU RATA: IMAGINI DIN CLUBUL SECRET DIN BACĂU ÎN CARE ELEVE DE LICEU ERAU DROGATE ŞI EXPLOATATE)

Au căzut pe mâna denunțătorului

În conținutul actului de sesizare formulat de denunțător se arăta că, pe Str. Constanței din Bacău, în incinta unei clădiri cu destinație de depozit pentru mărfuri alimentare, inculpatul Marius Scutaru a amenajat un spațiu în cadrul căruia organizează cu o frecvență aproape zilnică petreceri care au printre participanți minore și care prilejuiesc, în mod constant, consumul de droguri.

Imagini de la petrecerile din
Imagini de la petrecerile din „Depozitul Diavolului” (Foto: Observator.TV)

Potrivit susținerilor denunțătorului, în timpul petrecerilor se consuma cu preponderență cocaină. Ca urmare a consumului unor astfel de substanțe, fetele își pierdeau cunoștința, sfârșind prin a fi abuzate sexual, iar astfel de scene erau de obicei filmate.

Dotări de sexy-club în centrul industrial

„Investigațiile efectuate în cauză, care au inclus și măsuri de supraveghere tehnică, au confirmat cea mai mare parte a aspectelor conținute în actul de sesizare. S-a stabilit astfel că inculpatul Scutaru Marius a amenajat un spațiu dedicat activităților recreative (pe care l-a dotat cu instalație de sonorizare, mixer, ecran LCD, sistem de lumini ambientale, canapele, și până la un moment dat, bară de striptease) în cadrul corpului C23, din complexul de clădiri cu destinație de depozit amplasat pe Str. Constanței, nr. 3, din mun. Bacău.

Spațiul respectiv a fost deținut de inculpat, până la data de 1.01.2017, în baza unui contract de închiriere încheiat între firma pe care o administra (…) (introdusă în prezent în procedura de insolvență) și SC …. Începând cu luna ianuarie 2017, spațiul a rămas în folosința permanentă și exclusivă a inculpatului, în condițiile în care SC … (societate nou înființată al cărei administrator de facto era) a încheiat un nou contract de închiriere cu SC …, pentru un birou amplasat în corpul C1”, se arată în actele dosarului ajuns pe masa judecătorilor.

„Probele testimoniale administrate în timpul urmăririi penale au relevat faptul că, încă din anul 2013, inculpatul Scutaru Marius a transformat biroul aflat într-o încăpere adiacentă depozitului de mărfuri alimentare al firmei sale, într-un spațiu dedicat activităților recreative, în care a început să organizeze petreceri, pe parcursul cărora se consuma inițial doar alcool”, se arată în dosar.

Infractori și polițiști, laolaltă, clientela lui Scutaru

„Petrecerile se desfășurau cu regularitate – în aproape fiecare zi lucrătoare a săptămânii – și îi angrenau, în general, pe apropiații inculpatului Scutaru Marius; administratori ai unor societăți comerciale, persoane cu trecut infracțional și funcționari ai statului. Totuși, numărul mare de participanți identificați în cursul urmăririi penale reflectă faptul că inculpatul nu utiliza criterii de eligibilitate, anturajul său neavând deloc caracterul unui grup social exclusivist.

În mega-dosarul de la Bacău au fost cercetate zeci de persoane

Pe fondul acestor premise, petrecerile desfășurate în incinta clubului clandestin au căpătat, datorită numărului mare de participanți, a gamei variate de comportamente care întruneau elementele ilicitului și a duratei mari de timp de-a lungul căreia acestea s-au manifestat, proporțiile unui fenomen infracțional”, mai arată anchetatorii de la DIICOT. (VEZI AICI: CELEBRUL LIDER AL TRUPEI DJ PROJECT NEGOCIA PRIN TELEFON PENTRU MINORE: ”E CURATĂ? ARE @#$ FAINĂ, CORP BUN?”)

Produse psihoactive „livrate” de un fost polițist

Ancheta a scos la iveală încrengătura de necrezut a unor funcționari ai statului, dar și foști polițiști.

„Potrivit depozițiilor oferite de o parte dintre participanții la petreceri, pe parcursul anului 2014, au început să fie utilizate în mod curent substanțe cu efect psihoactiv de tip coffeeshop, principalul responsabil de procurarea acestora fiind, la început, fostul agent de poliție Huiban Adrian Bogdan.

Acest aspect este punctat inițial de martorul amenințat – care a arătat că «aveau un furnizor pe nume Bogdan, despre care am aflat că este fost polițist»” și dovedit ulterior, consistent, prin intermediul celorlalte mijloace de probă”, scriu procurorii în dosar. (CITEȘTE ȘI: CONDAMNĂRI RECORD ÎN DOSARUL PROSTITUATE PENTRU VIP-URI)

Copile drogate cu anestezice pentru cai

„Prima substanță încadrabilă în categoria drogurilor de risc, utilizată în timpul petrecerilor și la care fac referire în mod explicit participanții, este ketamina, substanță cu utilizare curentă în medicina veterinară (inclusiv în anestezia cailor, n.r.), care s-ar fi consumat începând cu anul 2015.

Obiceiul consumului de droguri fiind împământenit, petrecerile organizate de inculpatul Scutaru Marius devin o țintă de referință pentru mai mulți dealeri ale căror activități privind comercializarea drogurilor pe raza municipiului Bacău au fost temeinic documentate”, se mai arată în dosar. (NU RATA: FOSTUL IUBIT AL MONICĂI BÂRLĂDEANU A RECUNOSCUT PROCURORILOR CĂ ERA CLIENT FIDEL AL ”REGELUI BORDELURILOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
Cele mai PĂGUBOASE mașini. Modele pe care TREBUIE să le eviți
Cele mai PĂGUBOASE mașini. Modele pe care TREBUIE să le eviți
6 pești TOXICI ️ Au foarte mult MERCUR!
6 pești TOXICI ️ Au foarte mult MERCUR!
VIDEO. Zebră evadată, la plimbare prin oraș. Animalul a devenit vedetă pe internet
VIDEO. Zebră evadată, la plimbare prin oraș. Animalul a devenit vedetă pe internet
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
FINALUL lui Vladimir Putin! Este cutremur total la Moscova: Ar putea să....
FINALUL lui Vladimir Putin! Este cutremur total la Moscova: Ar putea să....
Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan a făcut anunţul, ce i-a cerut Reghe! E cutremur!
Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan a făcut anunţul, ce i-a cerut Reghe! E cutremur!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie: Măicuță, am păcătuit!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
Marius Lăcătuș a recunoscut ce își dorește cel mai mult de la fiica lui: „Nu cred că acest lucru va veni atât de repede”. Fostul fotbalist a spus totul la „Fiță cu Adiță”
Marius Lăcătuș a recunoscut ce își dorește cel mai mult de la fiica lui: „Nu...
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate?
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea...
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
Vestea dimineții despre pensii! Anunț cumplit pentru toți pensionarii din România. Este adevărat
Vestea dimineții despre pensii! Anunț cumplit pentru toți pensionarii din România. Este adevărat
România trece la ora de vară. În această noapte, ora 3.00 devine ora 4.00. Care sunt efectele secundare asupra organismului
România trece la ora de vară. În această noapte, ora 3.00 devine ora 4.00. Care...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
Concurentul de la Chefi la cuțite a sărit să ucidă un om cu cuțitul primit la emisiune! Detalii șocante
Concurentul de la Chefi la cuțite a sărit să ucidă un om cu cuțitul primit...
Și-a cumpărat un TV second-hand. L-a pornit și a rămas perplexă de ce era pe ecran
Și-a cumpărat un TV second-hand. L-a pornit și a rămas perplexă de ce era pe...