Acasă » Exclusiv » Ce se ascundea în spatele orgiilor cu minore din „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Fetele erau drogate cu anestezice pentru cai și…

Ce se ascundea în spatele orgiilor cu minore din „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Fetele erau drogate cu anestezice pentru cai și…

De: Sorin Avram 14/07/2020 | 12:09

Procurorii DIICOT au finalizat, recent, mega-ancheta „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Zeci de persoane au fost cercetate pentru „activitățile” lor dintr-un club clandestin, unde mai multe minore erau drogate, agresate sexual sau traficate, inclusiv de către oameni ai legii. CANCAN.RO vă prezintă detalii exclusive din culisele acestui dosar-bombă al DIICOT, după ce anchetatorii au trimis în judecată 15 inculpați, în frunte cu șeful grupării, Marius Scutaru, zis ”Nașu”, ”Pepe” sau ”Max”.

Cercetat sub control judiciar, Marius Scutaru va răspunde în fața magistraților pentru: punerea la dispoziţie a unui local pentru consumul ilicit de droguri; trafic de droguri de risc, cumpărarea de influență; sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și părăsirea locului accidentului, complicitate la săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență; pornografie infantilă, act sexual cu un minor, folosirea prostituției infantile în formă continuată; proxenetism, influențarea declarațiilor, răzbunare pentru ajutorul dat justiției și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. Dacă va fi găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare, Scutaru riscă ani grei de închisoare.

Ceilalți 14 inculpați sunt acuzați de fapte similare sau de complicitate cu liderul grupului. (VEZI AICI: MĂRTURII DIN ”DEPOZITUL DIAVOLULUI” DE LA BACĂU. MINORELE ERAU DROGATE ȘI SUPUSE PERVERSIUNILOR SEXUALE: ”CONSUMAM CUIE, APOI…”)

Ce se petrecea la Bacău

Faptele prezentate în cuprinsul rechizitoriului s-au consumat într-un depozit situat pe Strada Constanței din Bacău. În interiorul acestui spațiu, pe parcursul a mai bine de patru ani, Marius Scutaru „a angrenat societatea constituită în jurul său – de altfel deosebit de eterogenă prin asocierea unor oameni de afaceri, cu funcționari publici purtători ai autorității de stat, persoane cu trecut infracțional, sau elevi ai liceelor băcăuane – în practica curentă a abuzului de alcool, droguri și substanțe psihoactive, prostituție și spectacole cu caracter erotic”, au stabilit anchetatorii.

În total au fost puse sub acuzare 30 de persoane, dar, până la data emiterii rechizitoriului, acțiunea penală declanșată în privința unui număr de 11 inculpați a fost soluționată prin încheierea acordului de recunoaștere a vinovăției. (NU RATA: IMAGINI DIN CLUBUL SECRET DIN BACĂU ÎN CARE ELEVE DE LICEU ERAU DROGATE ŞI EXPLOATATE)

Au căzut pe mâna denunțătorului

În conținutul actului de sesizare formulat de denunțător se arăta că, pe Str. Constanței din Bacău, în incinta unei clădiri cu destinație de depozit pentru mărfuri alimentare, inculpatul Marius Scutaru a amenajat un spațiu în cadrul căruia organizează cu o frecvență aproape zilnică petreceri care au printre participanți minore și care prilejuiesc, în mod constant, consumul de droguri.

Imagini de la petrecerile din
Imagini de la petrecerile din „Depozitul Diavolului” (Foto: Observator.TV)

Potrivit susținerilor denunțătorului, în timpul petrecerilor se consuma cu preponderență cocaină. Ca urmare a consumului unor astfel de substanțe, fetele își pierdeau cunoștința, sfârșind prin a fi abuzate sexual, iar astfel de scene erau de obicei filmate.

Dotări de sexy-club în centrul industrial

„Investigațiile efectuate în cauză, care au inclus și măsuri de supraveghere tehnică, au confirmat cea mai mare parte a aspectelor conținute în actul de sesizare. S-a stabilit astfel că inculpatul Scutaru Marius a amenajat un spațiu dedicat activităților recreative (pe care l-a dotat cu instalație de sonorizare, mixer, ecran LCD, sistem de lumini ambientale, canapele, și până la un moment dat, bară de striptease) în cadrul corpului C23, din complexul de clădiri cu destinație de depozit amplasat pe Str. Constanței, nr. 3, din mun. Bacău.

Spațiul respectiv a fost deținut de inculpat, până la data de 1.01.2017, în baza unui contract de închiriere încheiat între firma pe care o administra (…) (introdusă în prezent în procedura de insolvență) și SC …. Începând cu luna ianuarie 2017, spațiul a rămas în folosința permanentă și exclusivă a inculpatului, în condițiile în care SC … (societate nou înființată al cărei administrator de facto era) a încheiat un nou contract de închiriere cu SC …, pentru un birou amplasat în corpul C1”, se arată în actele dosarului ajuns pe masa judecătorilor.

„Probele testimoniale administrate în timpul urmăririi penale au relevat faptul că, încă din anul 2013, inculpatul Scutaru Marius a transformat biroul aflat într-o încăpere adiacentă depozitului de mărfuri alimentare al firmei sale, într-un spațiu dedicat activităților recreative, în care a început să organizeze petreceri, pe parcursul cărora se consuma inițial doar alcool”, se arată în dosar.

Infractori și polițiști, laolaltă, clientela lui Scutaru

„Petrecerile se desfășurau cu regularitate – în aproape fiecare zi lucrătoare a săptămânii – și îi angrenau, în general, pe apropiații inculpatului Scutaru Marius; administratori ai unor societăți comerciale, persoane cu trecut infracțional și funcționari ai statului. Totuși, numărul mare de participanți identificați în cursul urmăririi penale reflectă faptul că inculpatul nu utiliza criterii de eligibilitate, anturajul său neavând deloc caracterul unui grup social exclusivist.

În mega-dosarul de la Bacău au fost cercetate zeci de persoane

Pe fondul acestor premise, petrecerile desfășurate în incinta clubului clandestin au căpătat, datorită numărului mare de participanți, a gamei variate de comportamente care întruneau elementele ilicitului și a duratei mari de timp de-a lungul căreia acestea s-au manifestat, proporțiile unui fenomen infracțional”, mai arată anchetatorii de la DIICOT. (VEZI AICI: CELEBRUL LIDER AL TRUPEI DJ PROJECT NEGOCIA PRIN TELEFON PENTRU MINORE: ”E CURATĂ? ARE @#$ FAINĂ, CORP BUN?”)

Produse psihoactive „livrate” de un fost polițist

Ancheta a scos la iveală încrengătura de necrezut a unor funcționari ai statului, dar și foști polițiști.

„Potrivit depozițiilor oferite de o parte dintre participanții la petreceri, pe parcursul anului 2014, au început să fie utilizate în mod curent substanțe cu efect psihoactiv de tip coffeeshop, principalul responsabil de procurarea acestora fiind, la început, fostul agent de poliție Huiban Adrian Bogdan.

Acest aspect este punctat inițial de martorul amenințat – care a arătat că «aveau un furnizor pe nume Bogdan, despre care am aflat că este fost polițist»” și dovedit ulterior, consistent, prin intermediul celorlalte mijloace de probă”, scriu procurorii în dosar. (CITEȘTE ȘI: CONDAMNĂRI RECORD ÎN DOSARUL PROSTITUATE PENTRU VIP-URI)

Copile drogate cu anestezice pentru cai

„Prima substanță încadrabilă în categoria drogurilor de risc, utilizată în timpul petrecerilor și la care fac referire în mod explicit participanții, este ketamina, substanță cu utilizare curentă în medicina veterinară (inclusiv în anestezia cailor, n.r.), care s-ar fi consumat începând cu anul 2015.

Obiceiul consumului de droguri fiind împământenit, petrecerile organizate de inculpatul Scutaru Marius devin o țintă de referință pentru mai mulți dealeri ale căror activități privind comercializarea drogurilor pe raza municipiului Bacău au fost temeinic documentate”, se mai arată în dosar. (NU RATA: FOSTUL IUBIT AL MONICĂI BÂRLĂDEANU A RECUNOSCUT PROCURORILOR CĂ ERA CLIENT FIDEL AL ”REGELUI BORDELURILOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...