Polițistul Poponeț (Trăsniții) negociază la cârciumă cu Bobiță & Ardiles din Las Fiebinți!

Publicat: 08/04/2019 | 22:46

Justinian Radu, alias polițistul Poponeț, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul „Trăsniții” de la Prima TV – care s-a sistat deocamdată – s-ar fi gândit să facă o manevră inteligentă, care să îi mărească veniturile, dar să treacă și într-o ligă mai mare, și anume la Pro TV. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în exclusivitate, toate detaliile „operațiunii”. (VEZI ȘI: ”ARDILES” DIN LAS FIERBINȚI A FĂCUT O CRIZĂ DE NERVI ÎNTR-UN MAGAZIN)

De când stau pe bară – deoarece șefii clujeni de la Prima TV au oprit filmările serialului „Trăsniții”, după cum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a anunțat în premieră AICI – simpaticii actori s-au apucat de alte joburi. Dacă cei mai mulți dintre ei au ales să facă stand-up comedy sau să joace în piese de teatru sau filme, ei bine, pe lângă teatru, Justinian Radu, cunoscut în trecut de către crema Bucureștiului pentru fostul lui club, a decis a deschidă un nou restaurant, ca să își mărească veniturile. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Zis și făcut.  Astfel, de câteva luni, Justi a inaugurat un local unde se găsesc bere multă și proaspătă venită direct de la fabrică, dar și burgeri sau alte feluri de mâncare. Culmea este că pe acolo trec foarte des  – poate și pentru că locuiesc în zonă – Mihai Mărgineanu și Mihai Bobonete, cu care Justinian este prieten bun.

Poponeț de la Prima, în cărți pentru Pro TV?

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, patronul Justi îi primește pe cei doi artiști, Mărgineanu și Bobonete, cu cele mai savuroase bucate, dar și cu bere proaspătă la draft. Mai mult, Justi s-ar fi dat peste cap să facă rost de o super-sonorizare în local. Scopul? „Dacă cumva Mărgineanu ar avea poftă să cânte ceva după o masă copioasă, să o facă fără probleme” – ne-a dezvăluit un apropiat al patronului. (CITEȘTE ȘI: “FIRICEL” DIN “LAS FIERBINŢI”, PROBLEME CU LEGEA)

Sursele noastre mai spun că, la o întâlnire relaxată, cei trei ar fi discutat și despre carieră, mai ales că, se știe, mai nou, Mihai Bobonete scrie și scenarii pentru celebrul serial de televiziune. Așadar, are acum destul de multă putere de decizie. Și, cum prietenul la nevoie se cunoaște, iar Justi este un actor talentat și un personaj carismatic, nu ar fi așa o mirare să îl vedem intrând pe ușa din față a Pro TV-ului ca personaj nou-nouț în celebrul serial „Las Fierbinți”.

Polițistul Poponeț, ajutor pentru polițistul Robi?

„Cum Justinian a jucat o grămadă de timp un rol de polițist în Trăsniții, ar fi pentru el ușor să interpreteze același rol de gabor în Las Fierbinți. Problema este că deja în Las Fierbinți există polițistul Robi. Dar, cine știe, poate că Robi va avea nevoie de un asistent în persoana lui Justinian”, ne-a declarat un prieten al celor trei artiști.

„Trăsniții”, cunoscut inițial ca „Trăsniți în NATO”, a fost cel mai longeviv sitcom difuzat de Prima TV. Acțiunea urmărea viața personajelor: Mârlanu Ferdinand, Chiorete Ilarie, Pupăză G. Grigoraș, Costel Gogoașe, Vandame Cucu, Ema Cucu, Mateescu, Poponeț, Teo Diliman, Sofia, Betty și Gogoașe. (NU RATA: AU FĂCUT BANI FRUMOȘI LA PRO TV! CE MAȘINI AU BOBIȚĂ ȘI DOREL DIN ”LAS FIERBINȚI”)

Surse din Prima TV ne-au dezvăluit că, deși patronii postului au decis sistarea serialului „Trăsniții” și difuzarea doar a unor reluări, firma care îl produce și care este deținută de Grig Chiroiu – unul din foștii „trăsniți”- ar fi hotărât să se adune cu toții și să mai filmeze pro bono, singuri, câte ceva, „ca să nu își iasă din mână” (R.T.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...