Povestea de viață a lui Ștefan de la Craiova. Cum a devenit viral în toată țara, cu „hit-ul”: „Ți-ar sta bine, ghe-ghe”

Autor:
Publicat: 18/07/2020 | 17:17
Povestea de viață a lui Ștefan de la Craiova. Cum a devenit viral în toată țara, cu „hit-ul”: „Ți-ar sta bine, ghe-ghe”

A devenit viral pe TikTok, iar mai apoi…în toată țara! Este vorba de nimeni altul decât Ștefan de la Craiova, „autorul hit-ului”: „Ți-ar sta bineeee, ghe-ghe”, cel care face furori pe toate platformele de social media. Cu toate acestea, puțini sunt cei care îi cunosc povestea de viață, care este una cum nu se poate mai tristă.

Ștefan de la Craiova a devenit viral în toată țara după ce a început să facă versuri la secundă pentru oricine, pentru sume extrem de mici precum 5 și 10 lei.

Tânărul din Craiova, cunoscut pentru „hit-ul” viral: „Ți-ar sta bine, ghe-ghe” a fost remarcat de DeSanto, cel care a văzut un potențial talent în el și i-a dat o șansă. În platoul emisiunii Showbiz Report de pe Antena Stars, Ștefan de la Craiova, celebrul personaj de pe TikTok a făcut show, dar telespectatorii au putut să afle și povestea de viață tristă a acestuia. Tânărul „șeptar” are nici mai mult, nici mai puțin de 9 frați și cu toții au crescut în condiții extrem de grele.

„Șeptarul” din Craiova, poveste de viață ca în filme

Toni, unul dintre frații lui Ștefan de la Craiova a spus în direct că totul s-a distrus în viața lor în momentul în care au fost părăsiți de mamă, iar tatăl lor a murit. Printre lacrimi, Toni a mărturisit că singura lor alinare a rămas o bunică, acum în vârstă de 80 de ani.

„Suntem toți amărâți, a murit tata…Ne-a lăsat mama noastră, ne-a părăsit. Avem o bunică de 80 de ani, ea ne mai ajută, ne mai întreține. Ne-am ajutat unii pe alții, ne-am crescut unii pe alții. Mai cântam și eu, mai sunt și eu pe TikTok, mai cânt și eu. Mama nu ne mai caută de 2 ani de zile, e plecată din țară” a spus fratele lui Ștefan de la Craiova, printre lacrimi, la Antena Stars.

„Îmi spunea lumea că pot să ajung cunoscut, dar eu nu credeam…” a spus și Ștefan de la Craiova, extrem de emoționat.