Povestea familiei care așteaptă… o sobă de la ”Moș Crăciun”

Publicat: 20/12/2018 | 23:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, povestea impresionantă a familiei care locuiește într-o ”cutie” din pal și care așteaptă de la “Moș Crăciun” o sobă. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Doar împreună putem aduce căldura în familia Asan. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL GINERE AL LUI TRAIAN BĂSESCU, SYDA, S-A ÎMPĂCAT CU SEXY-JURISTA!)

Într-o cămăruță din pal din cartierul Giulești, reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-au întâlnit pe membrii familiei Asan. Doi adulți și doi copii, într-un spațiu de aproximativ 18 metri pătrați. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

O nenorocire după alta

La doar 33 de ani, Cara Asan, mămica a două fetițe minunate, Șeila (14 ani) și Rebeca (6 ani), a fost diagnosticată cu pancreatită acută. Cu toate că se confruntă cu grave probleme de sănătate, femeia se îngrijește exemplar atât de fiica ei de 14 ani, cât și de mezina familiei, care suferă de epilepsie. Rebeca a fost diagnosticată cu ”boala neagră” la o vârstă destul de fragedă.

Cum își dedică în totalitate timpul fetițelor sale, Cara Asan nu a avut posibilitatea de a se angaja, iar singurul care aduce câțiva bănuți în micuța casă este soțul acesteia, în vârstă de 49 de ani. Bărbatul lucrează ca zilier în construcții. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU VLADIMIR DRĂGHIA DUPĂ ACCIDENTUL DE LA SCHI)

Povestea familiei care așteaptă… o sobă de la ”Moș Crăciun”

„Tot ce îmi doresc este o sobă…”

”Ne este foarte greu. Singura sursă de căldură este acest radiator pe care-l folosim câte 15 minute dimineața, 15 minute la prânz și 15 minute seara. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) Consumă foarte mult și nu prea ne permitem să plătim factura la curent. Tot ce îmi doresc este o sobă și lemne pentru a încălzi camera unde locuiesc alături de cele două fetițe”, a declarat Cara Asan pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cele două fetițe ale familiei Asan cred cu toată tăria în Moș Crăciun, iar noi ne dorim să le ajutăm, să aducem căldură în micuța încăpere din Giulești și bucurie pe chipurile lor.

Doar împreună putem să facem ca familia Asan să aibă parte de sărbători fericite. Fiecare donație contează! (NU RATA, AICI: GINA PISTOL ESTE ÎNSĂRCINATĂ CU SMILEY?! CUM S-A DAT BLONDA DE GOL)

 Contul pentru familia Asan este:

RO09RZBR0000060010572358 – Raiffeisen Bank. Titular: Cara Asan Almeea.

Alex, fiul lui Nicușor Stan, a vizitat familia Asan

Iată că prima donație a venit! A făcut-o omul de afaceri Nicușor Stan, prin fiul său, el fiind plecat din țară. Și ar fi vorba de o sumă destul de mare, astfel că nevoiașa familie are un strop de speranță. ”Am spus, de foarte multe ori, că atunci când ajuți sufletul se bucură. Și nimic nu se compară cu această bucurie. Se pare că și copiii mei au înțeles acest lucru, iar gestul făcut de Alex m-a impresionat foarte mult. Familia Asan avea neapărată nevoie de o sursă de căldură și sunt foarte fericit că am putut să îi ajutăm și să le facem sărbătorile mai frumoase, în special Seilei și Rebecăi,” a declarat Nicușor Stan, pentru CANCAN.RO.

Citește și...