Povestea halucinantă a unui tânăr! A decedat după ce a participat la o „petrecere COVID”. „Am crezut că e o farsă, dar nu e”

Autor:
Publicat: 12/07/2020 | 12:08
Povestea halucinantă a unui tânăr! A decedat după ce a participat la o „petrecere COVID”. „Am crezut că e o farsă, dar nu e”

Un tânăr a participat, de bună voie, la o „petrecere COVID”, găzduită de o persoană care fusese declarată pozitivă. Bărbatul de 30 de ani a crezut în virusul nu există, însă realitatea l-a contrazis dur, plătind cu propria viață.

Un concept bizar a ieșit la iveală în Texas, acolo unde o persoană infectată cu noul coronavirus a găzduit o „petrecere COVID” pentru a demonstra invitaților că virusul nu există și nu poate să îi afecteze. Însă lucrurile nu au stat așa. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS FACE RAVAGII! NUMĂRUL CAZURILOR DE INFECTARE CU VIRUSUL COVID-19 ESTE MULT MAI MARE DECÂT CEL DECLARAT. „NUMĂRUL ESTE ÎN REALITATE DE 10 PÂNĂ LA 11,8 ORI MAI MARE”)

Medicii americani avertizează că a crescut considerabil numărul pacienților tineri infectați cu SARS-CoV-2. Iar aceștia se îmbolnăvesc, uneori, în urma unor situații ce par de-a dreptul absurde. Este și cazul bărbatului de 30 care a participat la „petrecerea COVID”.

Dr. Jane Appleby, directorul medical al spitalului, a spus că pacientul le-a povestit asistentelor despre petrecerea găzduită de cineva care fusese diagnosticat cu noul coronavirus.

„Ideea era ca oamenii să se adune ca să vadă dacă virusul este real și dacă cineva se infectează”, a declarat Appleby.

Ultimele cuvinte ale bărbatului

Tânărul a aflat pe propria piele că virusul există și a plătit cu viața. După ce a participat la petrecere, a contactat virusul, care s-a manifestat violent. Din păcate pentru el medicii nu au mai putut face nimic. (VEZI ȘI: TANCZOS BARNA, SENATOR UDMR, TESTAT POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS! A FOST INTERNAT)TR

Înainte să moară tânărul a recunoscut că lucrul pe care l-a făcut a fost o prostie și că nu s-a gândit de loc la consecințe. „Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e” – acestea au fost ultimele cuvinte ale pacientului de 30 de ani care a murit săptămâna aceasta la Spitalul Metodist din San Antonio, Texas, după ce a participat la o așa-numită „petrecere COVID”, relatează ABC News.

Medicul care s-a ocupat de caz a vrut să spună povestea acestui pacient nu pentru a-i speria pe oameni, ci pentru a se asigura că înțeleg că virusul poate afecta pe oricine. Dr. Appleby a confirmat că în spitalul pe care îl conduce au fost internați tot mai mulți oameni din aceste categorii de vârstă. Unii răspund la tratament și se fac bine repede, în timp ce starea altora se agravează.

De asemenea, medicul a vrut să tragă și un semnal de alarmă și a spus că virusul nu „discriminează”, de aceea încurajează omenii să fie precauți, să poarte măști și să stea acasă cât mai mult posibil.