Povestea singurului suflet care stă mereu lângă Margherita. Nu îl lasă nici când îi pune sănătate în pericol

Publicat: 31/05/2020 | 17:30
Povestea singurului suflet care stă mereu lângă Margherita. Nu îl lasă nici când îi pune sănătate în pericol

Margherita de la Clejani pare să nu mai aibă liniște de o săptâmână, după ce sâmbăta trecută a fost implicată într-un accident minor de mașină, care a provocat un scandal mult mai mare după incidentul petrecut în Capitală.

În tot acest timp, vedeta și-a alinat nervii și suferința provocate de zvonorile conform cărora ar avea probleme cu drogurile, Margherita l-a avut aproape pe Baby Glamour, o maimuță pe care o iubește ca pe copilul ei.

Citește și: Noi imagini controversate cu Margherita! Fata Clejanilor, filmată în ispotaze scandaloase într-un metrou

Baby Glamour, capucinul mascul este răsfățatul familiei celebrei Margherita de la Clejani și a fost adusă în casa cântăreței acum mai bine de un an.

Nedespărțită de micul animal

De atunci, Margherita de la Clejani și simpatica maimuțică sunt de nedespărțit, iar controversata artistă își răsfață exoticul animal de companie ca pe un copil, numindu-l adeseori „dragostea vieții ei”.

„Margherita de la Clejani și maimuța sunt de nedespărțit. Este fericită tot timpul când e lângă maimuță, de aceea o și lasă părinții să o țină. La început nu au fost de acord, dar au crezut că Margherita de la Clejani va scăpa de probleme, că se va mai liniști dacă va avea o responsabilitate de genul acesta. Maimuțica este liniștită, iar când este cu Margherita de la Clejani e chiar cuminte, doar când lipsește ea prea mult de acasă începe să se agite”, spunea o apropiată de a vedetei pentru Wowbiz.

Mai mult, Margherita de la Clejani este înnebunită după maimuțe după ce a avut o relație de câteva luni cu fostul iubit al Danielei Crudu, la rândul lui posesor al unui asemenea animal. „Și-a dorit maimuța și a plătit bani grei ca să o aibă. E vorba de câteva mii de euro, nu știu exact, dar Margherita spune că a fost cea mai bună cheltuială din viața ei”, ne-a mai spus sursa citată.

Capucinii pot transmite boli 

Dar,  aceste animale pe cât sunt de blânde, pe atât pot deveni extrem de agresive și periculoase.  Pot transmite tuberculoză, diferite tipuri de hepatită, herpes, viroză. Cu toate acestea, internetul este plin în oferte de vânzare. Prețurile pot ajunge și la două mii de euro pentru un exemplar.

Dar, în România nu este legal să deții un animal exotic. Toți cei care încalcă legea și sunt prinși ar trebui amendați cu până la 15 mii de lei, dacă sunt persoane fizice, și până la 100 de mii de lei în cazul persoanele juridice, dar până acum, Margherita de la Clejani a scăpat de verificările celor de la Garda de Mediu, mai scrie sursa citată mai sus.

Poate te interesează și: Margherita nu se oprește. Fata Clejanilor, ieșire nervoasă spectaculoasă în plină stradă: „Am consumat-o pe m*-#%. O p@#$”