Premieră la “Fermă”! Mihaela Rădulescu a dat-o afară din emisiune: “Pleci acum! Acum! Bagajele ți le aducem noi”

Publicat: 03/04/2019 | 23:21

Premieră la “Fermă”! Unul dintre fermieri a fost eliminat din concurs pe loc, fără replică. Este prima dată când se întâmplă așa ceva, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a făcut anunțul, după ce a venit în casa concurenților împreună cu colegul ei de prezentare, Cristian Bozgan.

Citește și: Brigitte Năstase a răbufnit după ce a fost acuzată c-ar fi otrăvit-o pe Claudia Pavel. Sunt tensiuni mari la “Fermă”

Au fost încălcate reguli importante ale show-ului “Ferma”, astfel că Mihaela Rădulescu a fost nevoită să anunțe plecarea uneia dintre concurente. Este vorba despre Paula Pavel, sora artistei Cream. Bruneta și-a închis lavaliera atunci când a intrat în baie însoțită și a dorit să vorbească fără să fie înregistrată, deși știa clar că acest lucru nu este permis.

“Te rog să părăsești ferma! Acum! Îți aducem noi lucrurile. Pleci acum! Acum!”, a spus Mihaela Rădulescu la scurt timp după ce s-a așezat la masa participanților rămași în concursul “Ferma”, care rulează la Pro TV.

Prima replică a Paulei Pavel atunci când a auzit decizia producătorilor emisiunii, care a fost transmisă prin intermediul Mihaelei Rădulescu, a fost: “Ok, perfect”. Ea a crezut că are timp să își strângă lucrurile cu care venise în competiția “Ferma”, așa că a continuat: “Acum, acum? Mă duc să împachetez?”, după care a fost lămurită de explicația prezentatoarei.

Paula Pavel, cu puțin timp înainte să părăsească emisiunea “Ferma” 2019. Sursa foto: captură Pro TV

Citește și: Sora Claudiei Pavel, discuție privată cu Brigitte la Fermă. Camerele au surprins tot: ce și-au spus

“V-am pupat pe toți. La revedere”, a spus sora Claudiei Pavel înainte să iasă definitiv din casa concurenților de la emisiunea “Ferma”.