Brigitte Năstase a răbufnit după ce a fost acuzată c-ar fi otrăvit-o pe Claudia Pavel. Sunt tensiuni mari la “Fermă”

Publicat: 03/04/2019 | 22:34

Acuzată indirect că ar fi otrăvit-o pe Claudia Pavel, Brigitte Năstase a răbufnit. Fostul model a făcut declarații tranșante în legătură cu acuzațiile lansate de sora cunoscutei cântărețe. În emisiunea “Ferma – un nou început” s-au produs tensiuni mari în rândul concurenților, care au început să își pună tot felul de întrebări, după momentul în care Paula Pavel a spus că sora ei ar fi fost otrăvită.

Citește și: Premieră la “Fermă”! Mihaela Rădulescu a dat-o afară din emisiune: “Pleci acum! Acum! Bagajele ți le aducem noi”

Brigitte Năstase a izbucnit în lacrimi după ce Paula Pavel a lansat acuzațiile grave

Brigitte Năstase s-a arătat mirată de mărturisirile făcute de sora Claudiei Pavel, iar la cina din fermă a fost prima care a sugerat că se va vedea pe imaginile surprinse cine este vinovatul, dacă într-adevăr s-au întâmplat lucruri atât de grave. Ulterior, ea a infirmat că i-ar fi pus picături de ochi în ceai, cafea sau alte băuturi. Toți concurenții și-au dat seama că în mâncare nu s-ar fi putut pune acea substanță, pentru că ei împart porțiile în fața multora.

Citește și: Sora Claudiei Pavel, discuție privată cu Brigitte la Fermă. Camerele au surprins tot: ce și-au spus

“Claudiei i-a ieșit la analize că i s-a pus ceva în mâncare. A ingerat ceva constat, înțelegi? O substanță care se pune în pușcării. Erau picături de ochi”, a declarat Paula Pavel în cadrul emisiunii “Ferma”.

Citește și: Fotografii unice cu Brigitte Năstase în închisoare. Era blondă și la 1 an de la eliberare, a pozat în Playboy

“Mi se pare sincer, incredibil. E incredibil că se întâmplă așa ceva”, a reacționat Diana Belbiță.

“Nu te otrăvește… sunt două variante: dacă este adevărat ceea ce spune… E clar că doar Brigitte ar putea fi, dacă nu…”, a spus Silviu Țolu, unul dintre concurenții de la emisiunea “Ferma”.

Brigitte Năstase s-a arătat mirată de mărturisirile făcute de sora Claudiei Pavel, iar la cina din fermă a fost prima care a sugerat că se va vedea pe imaginile surprinse cine este vinovatul, dacă într-adevăr s-au întâmplat lucruri atât de grave. După ce s-a retras în dormitor, fosta soție a lui Ilie Năstase a izbucnit în lacrimi și a negat că ar fi otrăvit-o pe Claudia Pavel.

“Am eu gura mare. Nu aș face așa ceva. Am copii acasă. (…). Eu sunt pocăită, eu nu fac așa ceva. Îmi distruge imaginea. (…). Eu nu pot să cred că s-a ajuns la așa ceva. (…). O să se vadă pe camere cine și ce a făcut. (…). Nu vreau să mai otrăvesc oameni. Nu vreau să fiu acuzată de lucruri pe care nu le fac, eu nu otrăvesc oameni (…)”, a declarat Brigitte Năstase în cadrul show-ului de la Pro TV.

Citește și: Noi scene de amor la Ferma de la Pro Tv! Imagini surprinse de camerele cu infraroșu! NU, nu e Brigitte

“Pe noi, aici, în «Fermă», ne-a apucat paranoia. (…). Mă înspăimântă chestia asta”, a spus Cătălin Moroșanu.

Bigitte Năstase și Florin Pastramă, în cadrul competiției “Ferma”. Sursa foto: captură Pro TV

 

Citește și...