Prezentatoarea TV s-a despărțit de băiatul de oraș, iar noi avem dovada filmată!

Publicat: 03/05/2019 | 22:32

Vedetele autohtone au luat cu asalt litoralul românesc în minivacanța de Paște și de 1 Mai și au petrecut pe cinste în cluburile de fițe din Mamaia, cele mai populate fiind Loft și Nuba, care s-au întrecut în invitați speciali. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Una dintre surprizele de la mare a fost Cosmin Rogoveanu, un tânăr super-cunoscut în lumea mondenă a Capitalei. El a apărut la Loft, dar fără iubita lui, Ilinca Obădescu. (Citește și: Cum i-a suflat-o băiatul de oraș pe sexy-prezentatoarea TV: ”A asaltat-o cu buchete de flori și…”)

Se pare că Ilinca nu are deloc noroc în dragoste. La nici o lună de relație cu celebrul băiat de oraș, pentru care l-a părăsit pe Cătălin Cazacu, este singură din nou. Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, prezentatoarea TV s-a despărțit de Cosmin Rogoveanu, iar noi avem dovada filmată.

Cosmin Rogoveanu a petrecut singur, fără Ilinca Obădescu, la Loft Mamaia

Tânărul a mers la Loft Mamaia, acolo unde s-a distrat alături de mai mulți prieteni, dar nici urmă de cea pe care, în urmă cu câteva luni, încerca să o cucerească cu gesturi frumoase, flori și cadouri. Printre paharele de vin și socializarea cu prietenii, Cosmin și-a găsit timp să stea pe telefon, dar și să admire frumusețile feminine din club.  (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Cătălin Cazacu a evitat Loft-ul și a mers la Nuba, să nu apară și ex-iubita…

Cătălin Cazacu, cu ochii în telefon, la Nuba

Cătălin Cazacu a petrecut și el câteva zile la Mamaia, însă a evitat să meargă la Loft, acolo unde era Cosmin Rogoveanu și ar fi putut, astfel, să apară și ex-iubita de la Kanal D. Așa că fostul concurent de la Exatlon a ales să se distreze la Nuba. Doar că persoana sau persoanele cu care vorbea prin mesaje nu prea îi dădeau voie. Cazacu a stat nonstop pe telefon. Abia a realizat, probabil, că se afla într-un club. La un moment dat, s-a întâlnit cu Andreea Antonescu și au mai vorbit, însă tot la mobil s-a întors.

O despărțire-model

Cele două vedete de la Kanal D, Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu, au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. La început erau foarte discreți, spuneau că sunt foarte buni prieteni, apoi și-au asumat relația, care nu a fost tocmai roz, iar, la nici un an, știrista a decis să pună punct, alegând să înceapă o nouă relație cu tânărul Cosmin Rogoveanu. (Citește și: Sexy-prezentatoarea TV a făcut șpriț în trei cu ex-ul Biancăi + un băiat de oraș!)

Despărțirea nu a fost cu scandal, fiecare a vorbit foarte frumos de celălalt, ba chiar au rămas prieteni. Acum mă concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate :), mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viața. Întâlnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu și Catalin (n.r. Cazacu) ne-am despărțit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu ești compatibil cu persoana lângă care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni și colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, spunea Ilinca pentru Wowbiz.ro.

E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important în existența mea, dacă mergem pe drumuri diferite nu înseamnă că nu rămânem prieteni”, declara Cătălin Cazacu. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

Ilinca l-a „obligat” să facă publică relația

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nicio intenție de a ascunde relația pe care o avea cu Ilinca Obădescu, se pare că adevărul ar fi fost altul. O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Potrivit spuselor acesteia, asumarea relației cu prezentatoarea TV nu a fost întâmplătoare. Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire. ”Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica. Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”a declarat un apropiat al sportivului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...