Prima reacție a Ramonei Olaru după ce a divorțat oficial de Bogdan: „Viața merge mai departe”

Publicat: 01/07/2019 | 17:49

Dacă până acum câteva zile Ramona Olaru nici nu voia să audă de divorț, ceva a făcut-o pe blondină să se răzgândească. Cei doi au fost astăzi în fața notarului pentru a-și încheia socotelile.

După o bună perioadă în care asistenta TV a încercat să îndrepte lucrurile, se pare că între cei doi nu a mai fost cale de împăcare, iar divorțul a fost cea mai bună soluție. Mai mult decât atât focoasa blondină s-a fotografiat în timp ce semna actele la notar.

„Viața merge mai departe”, a scris Ramona în dreptul fotografiei.

De ce s-ar fi produs despărțirea

În urmă cu aproximativ o lună, am întâlnit-o pe Ramona Olaru în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a văzut cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionului ei câteva ținute. (NU RATA, AICI: CE ASCUNDE NOUL IUBIT AL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ. ”FOSTA” LUI S-A SINUCIS DIN CAUZĂ CĂ…)

I-a ridicat fustița, în parc!

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, de culoare mov. (DETALII AICI)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Citește și...