Prima reactie. Mesajul postat pe pagina lui Ion Surdu, dupa ce s-a aflat ca a castigat Exatlon 3 de la Kanal D

Publicat: 21/04/2019 | 11:40

Zilele trecute s-a aflat că luptătorul de MMA Ion Surdu a câștigat sezonul 3 de la “Exatlon România”, iar prima reacție nu a întârziat prea mult. Astfel, în urmă cu câteva ore bune, pe pagina oficială de Facebook a sportivului a apărut un mesaj la care fanii săi au reacționat imediat.

Citește și: Tragedie la Exatlon. Anunțul facut duminică, cu lacrimi în ochi: “A murit”

Mesajul postat pe pagina lui Ion Surdu, după ce s-a aflat că a câștigat Exatlon 3 de la Kanal D

Potrivit informației apărută în presa din țara noastră, Ion Surdu se va lupta în finala show-ului de la Kanal D Gabriel Nedelcu. Pe contul de Facebook al luptătorului de MMA a apărut un mesaj de încurajare atât pentru el, cât și pentru colegii săi din echipa “Faimoșii”. Gândurile așternute pe Internet de unul dintre apropiații participantului la “Exatlon România” au fost însoțite de o poză în care apare tânărul sportiv în timpul unei probe, pe care a susținut-o în Republica Dominicană.

Citește și: Ce face Mario Fresh cu banii câștigați la Exatlon: “O să îmi iau o…” Îți vei schimba radical părerea despre “ginerele” Andreei Esca

“(…) îl urmărim pe Ion Surdu MMA alături de colegii lui, #faimosii, la @exatlonromania. Lupta împotriva celor de la #razboinicii #razboinici continuă. #kanaldromania #exatlonromania #mmatransilvania #mmacluj @armura.fight.gear #armura #uft #uftcluj #uftromania #clujnapoca #gentlemanbarsolution #makkosuits #smartmovecrossfit #q_optics_boutique #keratoinstal #hckinetic #rxf #kempo www.jostsgroup.com @mma.transilvania” este mesajul apărut pe pagina oficială de Facebook a lui Ion Surdu.

“Ioane, tu ești un campion, ai un caracter minunat și asta se vede prin tot ce faci. Succes! Hai, Ioane, știu că poți!”, “Hai, faimoșii! Sunteți cei mai buni! Doamne ajută să veniți cu trofeul”, “Succes, Ioane, abia aștept să te văd diseară”, “Hai, Ioane! Ești cel mai bun, ești faimosul nostru…🙏”, “Aștept de fiecare dată cu nerăbdare să îl urmăresc în fiecare searî. Hai, campionule!! sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.